Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Съвети при избора на подови плочки
Въпреки че плочките са универсално решение за подова настилка, понякога тяхното избиране може да се превърне в истинско главоболие. Изборът им най-често се влияе от естетическият вид, но освен облика има редица други критерии, които е добре да бъдат взети под внимание.
Добавена на: 18 октомври 2015 Разгледай
4 причини да инсталирате външни ролетни щори
Функционални, устойчиви, лесни за поддържане и подхождащи на всяка фасада, външните ролетни щори са избор на все повече хора. Ние ви даваме 4 добри причини, защо и вие да ги изберете.
Добавена на: 10 октомври 2015 Разгледай
Основни техники при лепенето на плочки
Плочките са една от най-разпространените подови настилки, като те варират в различни видове, цветове и размери. Успешното им полагането зависи от правилното лепене и нареждане, като тук не говорим само за материалите и вида на плочките, но и от техниката, която ще се използва.
Добавена на: 09 октомври 2015 Разгледай
Избор на ламиниран паркет и неговият монтаж
В днешно време ламинираният паркет е една от най-разпространените подови настилки, като става все по-търсена и предпочитан не само поради достъпната си цена, но и поради качествата, които притежава. Научете как да изберете подходящ ламиниран паркет и какви са стъпките за неговият монтаж?
Добавена на: 06 октомври 2015 Разгледай
Как да изберем подходящ килим?
Килимът е вечния аксесоар за дома, който се явява перфектен завършек на всяко пространство. От традиционните персийски килими до съвременните модели, разнообразието от големини, форми, стилове и материали на изработка е наистина голямо.  Важно е да изберем най-подходящият килим за нас, а решението не винаги е лесно.
Добавена на: 05 октомври 2015 Разгледай
5 неща, с които още днес може да освежите дома
Забелязвате ли, че вашият дом има нужда от преобразяване? Не е ли изумително колко бързо може да се случи това, особено в нашето забързани ежедневието. И какво се случва когато всичко вече ви изглежда изхабено и неуютно, крещейки за помощ. Не е задължително да сменяте старите мебели и да правите големи ремонти! Малките промени също имат огромно влияние.
Добавена на: 05 октомври 2015 Разгледай
Гипсокартонът и неговите предимства
Защо може да използваме гипсокартон във всяко едно помещение на дома? Какви са неговите предимства и до колко може да разчитаме на неговите свойства при изолация?
Добавена на: 04 октомври 2015 Разгледай
Уникално "рециклирано" изкуство от стари ключове и монети

Така нареченото “рециклирано” изкуство става все по-популярно и е особено модерно през 2015г.  Вижте изключителните творби на един артист, който просто се възползва от ненужните на никой стари предмети.
Добавена на: 03 октомври 2015 Разгледай
Защо да изолираме таваните у дома?
Важна стъпка при строежа или ремонта на едно жилище е топлоизолацията и звукоизолацията, която включва стени, прозорци, врати, покрив и разбира се всички тавани. Може би се питате защо да изолирате таваните? Ние ще ви дадем отговор!
Добавена на: 03 октомври 2015 Разгледай
Белият цвят е на фокус!
Бялото е може би най-използваният цвят в интериорния дизайн. Както всички знаем белите стени са стандартни и то не без причина. Бялото е тонът, който обединява и същевременно си подхожда с всички цветове. Също така прави помещенията по-светли и просторни, отразява светлината и дава неподправена чистота на пространството.
Добавена на: 02 октомври 2015 Разгледай
Как да ремонтираме пукнатините?
Без значение, дали една пукнатината нарушава естетика или застрашава стабилността, тя може да бъде повече или по-малко опасна за вашите стени. Разберете какви са видовете пукнатини, причини за тяхното появяване и как да ги ремонтирате?
Добавена на: 01 октомври 2015 Разгледай
Материали, използвани за изграждане на стени
В съвременното строителство съществуват различни материали за изграждане стените на една сграда. Те са елементите, които отделят пространствата в нашият дом или офис, като осигуряват комфорта и необходимото разположение за нашите нужди.
Добавена на: 30 септември 2015 Разгледай
10 големи идеи за малки всекидневни
Вашата всекидневна е малкa, винаги претъпкана и до някаква степен неуютна? Разбира се, че ние имаме точните съвети! Отключете потенциала на малката си всекидневна с тези лесни идеи за декорация.
Добавена на: 30 септември 2015 Разгледай
Креативни идеи за входната врата
Има две места у дома, които са изключително лесни за декориране, чиято украса може да се съобразява със сезоните и в същото време да прави силно впечатление. Първото място е полицата на камината, а второто – входната врата! 
Добавена на: 29 септември 2015 Разгледай
Защо геометричните десени набират популярност?
Когато става въпрос за вътрешен дизайн, ключово е винаги да сме осведомени за новите тенденции. В момента, геометричните десени, са в центъра на вниманието. Започваме да ги виждаме как се появяват навсякъде – от телевизионни програми до страниците на популярни списания.
Добавена на: 28 септември 2015 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26