Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Основни видове вани
Излизат ли ваните от мода? За много собственици на домове, изживяването да се отпуснеш с книга в топла вана, особено през онези ужасно дълги зимни месеци, е несравнимо преживяване. Ваните не са сменяеми, а напротив - всяка една е избрана изключително за притежателя си. И не е само това! Избора на вана зависи и от наличното пространство на дома, в който се намира.
Добавена на: 27 септември 2015 Разгледай
Да изберем перфектните плочки за кухнята
Кухнята е мястото в дома, на което е позволено да имате няколко вида плочки, при това с различен дизайн. Те разбира се, подчертават неиния стил и я правят  по-красива и интересна. Когато избирате кухненски плочки за дома си, първо помислете къде ще е най-подходящото място за всеки един вид.
Добавена на: 26 септември 2015 Разгледай
8 хитри решения на проблема с липсата на трапезария
Нямате място за трапезария у дома? Кажете сбогом на подносите или яденето в леглото. Ние имаме някои хитри решения на проблема!
Добавена на: 25 септември 2015 Разгледай
Седем красиви растения, които всъщност вредят на дома ви.

Не оставяйте красивите им цветове и свежата, сочна зеленина на листата да ви заблудят. Tези растения, повече вредят, отколкото красят. Разберете защо!
Добавена на: 24 септември 2015 Разгледай
Защо стените на офисите падат с трясък през 2015?
Работните места са в движение – буквално. Виждаме как тази тенденция взима своя връх в ежедневния ни офис живот от известно време насам, но изглежда сякаш 2015 може би е годината на абсолютната промяна в офис пространствата. 
Добавена на: 22 септември 2015 Разгледай
Как с изтънченост и вкус да добавите цвят на една малка веранда
Верандите са продължение на вътрешността на вашия дом и всеки шанс да увеличите привлекателността им трябва да бъде използван. Повечето собственици на малки веранди си мислят, че няма много неща които да направят с ограниченото пространство, особено когато става въпрос за цветово декориране. Ето някои съвети как да добавите цвят на верандата с финес и изтънченост.
Добавена на: 20 септември 2015 Разгледай
/Пре/декорирайте банята си!
Ако всеки път, когато влезете в банята, започвате мислено да пренареждате плочките и да мечтаете за промяна, значи е време да предприемете действия. Ние имаме идеи за декорация, които са евтини и лесни за изпълнение.
Добавена на: 19 септември 2015 Разгледай
Да боядисаме върху стария тапет?!

Не е нужно непременно да премахнете тапетите за да боядисате стените си в различни цветове. Има и по-лесен начин да пребоядисаме - с по-малко инвестиции, време и усилия.
Добавена на: 18 септември 2015 Разгледай
Наръчник за грижа и поддръжка на цветя
Дори и най-устойчивите цветя, изискват грижа за да оцелеят и да изглеждат в най-добрата си форма. Най-основните грижи включват поливане, наторяване, третиране с препарати срещу болести и подкастряне. За щастие, много от тези задължения отнемат много малко време и още повече никое от тях не е нужно да се прави ежедневно.
Добавена на: 17 септември 2015 Разгледай
5 модни тенденции при изграждането на кухня
В днешно време кухните не са само "обслужваща" конструкция, която представляваха по времето на печките за готвене на дърва или когато течащата вода беше супер ново изобретение. Виждаме как те преминават през доста интересни промени, а модните тенденции са винаги разнообразни.
Добавена на: 15 септември 2015 Разгледай
Интериора в помощ на детето
Да накараме децата да седнат да учат уроци никога не е било лесна задача. За щастие, ние ви предлагаме няколко простички и бюджетни идеи, които да  насърчат детето и да извикат у него желание за знания. От планиране до завършване, тези съвети ще помогнат за интелетулания растеж на детето до "Отличен 6".
Добавена на: 13 септември 2015 Разгледай
Слънце и електричество – най-добрата комбинация!

Сигурно сте виждали слънчеви панели на покривите на къщи или офис сгради, но едва ли сте виждали слънчеви плочки? Така де, дори и да сте виждали, едва ли го знаете. Разберете какво представляват те и кака работят.

Добавена на: 12 септември 2015 Разгледай
Тайните на стилния дом. Как да превърнем обикновеното жилище в изискано място.


От въпроса, в какъв цвят да боядисаме стените, до това как да декорираме, ние ви разкриваме някои от тайните как да превърнете вашият дом в стилно място за живеене.

Добавена на: 11 септември 2015 Разгледай
Приказка или реалност?
Макар да изглеждат като декор от снимачната площадка на някой приказен филм, тези къщички са напълно истински. Направени от Дан Поули, те са удивителни и носят неповторим чар и доза капризност. Нека да ги разгледаме от близо.
Добавена на: 08 септември 2015 Разгледай
5 интересни цвята, в които да боядисаме кухнята

Не искате вашата кухня да бъде в стандартните цветове? Вижте нашите интересни предложения как да боядисате кухнята.

Добавена на: 08 септември 2015 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26