Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
7 невероятни идеи за празните бутилки от вино

Знаем, че и вие ги събирате, чакайки вдъхновението да ви връхлети. Е, време е да се развихрите като намирите ново приложение на старите бутилки от вино.

Добавена на: 07 септември 2015 Разгледай
Go green - най-нашумелите екологични строителни материали
Докато Земята се сгорещява все повече и повече, а енергията става все по-скъпа и по-скъпа „ високоефективност“ във всичките й форми е най-доброто решение на 21-ви  век. Ето някои от най- новите или по скоро преоткрити строителни материали, които ще ви позволят да стопанисвате екологично чист дом, изпълнен с удобство и красота.
Добавена на: 27 август 2015 Разгледай
Пет инструмента, задължителни за всеки майстор
Старата поговорка гласи: „Има си инструмент за всяка работа“ и ако поразгледате набързо в местния железарски магазин, ще разберете, че тези думи отговарят на истината.  Ще откриете, че има инструменти за най-специфичната и деликатна работа. Такива, които може да ви се наложи да използвате системно и дори такива, които може би няма да ползвате никога. 
Добавена на: 26 август 2015 Разгледай
Как да премахнем петната от латекс
Боядисването на дома не е точно като разходка в парка и ако прибавим и петната от латекс след него, всичко може да се превърне в истинска бъркотия. Една ръка латексова боя е сравнително лесен и евтин начин да освежите дома си, след което ако приложите тези техники за почистване може да бъдете сигурни, че домът ви винаги ще изглежда прекрасно.
Добавена на: 25 август 2015 Разгледай
Работа от дома - съчетаване на полезното с приятното

В днешния забързан свят, много хора предпочитат да останат и да работят от дома. Удобството и спокойствието на домашната обстановка предлагат чудесна работна среда, но дори и в къщи, всеки човек има нужда от място, което да е пригодено за изпълнение на служебните дела. Как ще организираме домашния офис е винаги актуален въпрос.

Добавена на: 17 август 2015 Разгледай
Камък, смола - Що за чудо е това?

Камък, който е твърд като гранит, гладък и прозрачен като стъкло, податлив на формоване като пластмаса, с ярки и плътни цветове.

Добавена на: 14 август 2015 Разгледай
Интересни техники за стените в спалнята
Боядисването на вашата спалня е един лесен начин да промените стила й. За да дадете максимум за нейният дизайн обаче , може да отидете дори по далеч от обикновеното боядисване като добавите по стените различни форми или тапети. Има много начини за боядисване на спалнята, но има и различни техники за нейното персонализиране. Предлагаме ви няколко идеи, които да издигнат вашата спалня на едно ново ниво.
Добавена на: 11 август 2015 Разгледай
От любов към книгите и още нещо...

Леките конструкции с лавици са винаги подходящ и актуален елемент за нашия дом. Освен, че са красиви те са и функционални, като лесно се вписват в интериора на всяка една стая. Разбира се, тяхната красота се крие и в книгите, който така добре им прилягат.

Добавена на: 07 август 2015 Разгледай
Креативни идеи за всекидневната
Всекидневната е така да се каже едно от “най-публичните” пространства в дома. Това е мястото, където каните своите гости и където изразявате своята индивидуалност пред приятелите и семейството. Независимо дали предпочитате всекидневна в ярки цветове или пък изпълнена с меки тонове,  тя трябва да бъде толкова уникална колкото и Вие. 
Добавена на: 28 юли 2015 Разгледай
Изисканост и комфорт в 60кв.м.

Притежателите на малки апартаменти често се питат как да съчетаят изисканост и комфорт в малко пространство. Може би този въпрос мъчи и вас. Чрез следващите редове, можете да получите вдъхновение как да превърнете вашето жилище в истинско бижу.

Добавена на: 25 юли 2015 Разгледай
Да добавим цвят в нашия дом
Добавянето на цвят в една стая не винаги е задължително да бъде свързано в боядисване, смяна на подовата настилка или пък на целият стил. Не само, че тези методи са скъпи и трудоемки, но изискват време и организация. И ако не сте готови да отделите по-голяма сума пари или нямате време, ние ви предлагаме няколко бързи начина да добавите цвят във вашият дом.
Добавена на: 16 юли 2015 Разгледай
Двор или градина?

Двор или градина? - А защо не и двете?! Често собствениците на дворове се колебаят кое да изберат – китните градински лехи с цветя или просторно дворно място, на което децата да играят. Има начин да се комбинират и двете и то без особено усилие. 

Добавена на: 13 юни 2015 Разгледай
Къде ми е детската стая?

Преди години детските стаи бяха скучни и еднообразни. Ръбати мебели, бледи стени и еднообразни цветове. Слава богу тези дни преминаха. В днешно време с детската стая могат да се направят чудеса, така че дори да пренесат децата в един различен свят.

Добавена на: 12 юни 2015 Разгледай
Какво казват цветовете за Вас?
Забелязали ли сте как цветовете определят вашето настроение? Когато избирате как да боядисате спалнята, правилното решение може да окаже голямо влияние върху това как се чувствате. Въпреки, че има правила за това кои цветове са най-подходящи за спалнята, всеки човек има свои собствен вкус и предпочитания. 
Добавена на: 19 май 2015 Разгледай
Игра на криеница в кухнята
В последно време се наблюдава нова тенденция в кухненските помещения. От стените и светлините – до мебелите и уредите -  всичко е шик и модерно. Истинско произведение на изкуството.
Добавена на: 02 май 2015 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26