Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Обикновена на вид къща - портал към друга епоха!
Тази обикновен къща, намираща се в Нюпорт, щата Орегон, САЩ е построена през 1979г. и от тогава до сега не е променила външния си вид.  В продължение на тези приблизително 40г. обаче, нейната промяна е била скрита от хорските очи, претърпявайки всевъзможни ремонти във всички стаи, за да се превърне в портал към друга епоха! 
Добавена на: 10 септември 2016 Разгледай
Кухня, трапезария и всекидневна в едно - функционално и интелигентно съчетание на съвременния дом
Все по-популярен подход при проектирането и оформлението на съвременните жилища е идеята за съчетаване на основните помещения - всекидневна, кухня и трапезария в едно общо. То се е превърнало в еквивалент за модерен и комфортен дом и се използва масово при създаването на нови жилища, но за щастие е приложим и за жилищата, строени през миналия век.
Добавена на: 10 септември 2016 Разгледай
Мобилен дом под прикритие!
Мобилните домове не предлагат същото усещане за комфорт и уют, така както стандартните, но въпреки това винаги може да открием изключение. Пример е този необикновен мобилен дом с настоящо разположение Ню Форест, Великобритания . Той е проектирана от дизайнерите на PAD студио, които са успели да отговорят на предизвикателството, отправено от техните клиенти.
Добавена на: 09 септември 2016 Разгледай
Скандинавски апартамент, пълен с непринуден чар и мекота
Този прекрасен апартамент, намиращ в центъра на Гьотеборг, Швеция с вдъхновяващ дизайн и игриво оформление. Характерният наситен в бяло скандинавски интериор, дължи непринудения си чар не само на простотата и изчистения вид. В него голямо влияние оказват акцентите в черно и сиво, както и красивите дървени повърхности, подове и тавански греди.
Добавена на: 07 септември 2016 Разгледай
9 невероятни сгради, които скоро света ще види
Модерната архитектура става все по-фантастична с всяка изминала година, а проектите и концепциите зад нея ни учудват с креативност и иновации. Макар да ни е трудно да си представим, е твърде вероятно до няколко десетилетия да живеем в една от тези футуристични сгради. 
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Кухня в червено - модерно и стилно решение за тези, които не се страхуват да експериментират

Кухнята в червено е начин, с който да направите интериора на вашия дом ярък и запомнящ се, а самата кухня изпълнена с енергичност и привлекателност. Една от основните тънкостите в употребата на този цвят е възползването от неговата дълбочина и нюанси. 
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Интериорни арки от гипсокартон – отлично решение за съвременния дом
Интериорните арки от гипсокартон отдавана са престанали да бъдат рядкост в съвременните домове. Днес те са не само стилни елементи от интериора на дома, но и практично решение за малките жилища.
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Винтидж апартамент с модерен отблясък
Когато два стила се смесят и при това се смесят добре, те създават интериор, който ще ви остави с почуда и благоговение. Това може да видите в този апартамент, намиращ се в Барселона, в който ще усетите драстичното съжителство между винтидж и модерен стил, обединени в единен дизайн.
Добавена на: 29 август 2016 Разгледай
Модерен калифорнийска резиденция с минималистичен дизайн
Разположена по хълмистите склонове в заливът Сан Франциско, Калифорния тази модерна резиденция отразява връзката между открити и закрити пространства по начин, който ще ви впечатли! С жилищна площ от приблизително 410кв.м., нейният дизайн се състои от серия плаващи сегменти, които образуват минималистична конструкция, допълнена от открита площ с басейн.
Добавена на: 24 август 2016 Разгледай
Защо да изберем LED осветлението за дома?
Благодарение на своите предимствата LED крушките са вече част от осветлението на много домове, успешно замествайки старите крушки с нажежаема жичка. Те са  енергоспестяващи, екологични и предлагащи естествена светлина. Ето защо да ги изберете за осветлени на Вашия дом!
Добавена на: 24 август 2016 Разгледай
Превръщане на недостатъците в предимство в скромните 25кв.м.!
Как да превърнем недостатъците в предимство? Какъв е максимумът за функционалност, удобство и практичност когато жилището разполага с ограничена и на пръв поглед недостатъчно голяма площ от 25кв.м. Открийте отговорите в интериора на този малък апартамент, който е в състояние да ви изненада! Ето как неговите собственици са постигнали всичко това, използвайки “разумно” всеки сантиметър!
Добавена на: 23 август 2016 Разгледай
Класика, стил и разкош от Париж
Апартамент, който не е нищо неочаквано, имайки предвид, че се намира в един от най-скъпите градове в Европа - Париж. Неговият интериор е подобаващ на местоположението, а всяко ъгълче ще ви порази с вниманието към класическите детайли. 
Добавена на: 22 август 2016 Разгледай
Защо плочките се напукват и как да избегнем това?
Плочките са универсален избор за настилка и облицовка на много от помещенията у дома, като тяхното поставяне гарантира издръжливост, функционалност и дълъг живот. С течение на времето обаче, някои от тях могат да се напукат и дори начупят, което в никакъв случай не носи благоприятни последици.
Добавена на: 18 август 2016 Разгледай
Ефирен дом, обвит в красотата на дъбова гора
Тази ефирна къща се намира в удивителен район, залесен с над 100 дъбови дървета в Бевърли Хилс, Калифорния.  Именно поради това носи и красивото име Oak Pass House, което в свободен превод означава “разположена сред дъбовете къща”. 
Добавена на: 18 август 2016 Разгледай
Комфорт и лукс в “малък формат”

Рядко може да видите къща на колела, която успява да побере в “малкият си формат” толкова много удобства и функционалност. Това е Alpha Tiny House, изключителен дом, създаден от New Frontier Tiny Homes студио, който ще ви очарова във всеки един аспект!
Добавена на: 15 август 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26