Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Пастелните цветове в интериора - комфорт във всеки детайл
Пастелните цветове са универсални и се използват навсякъде - те са меки, неутрални и се вписват във всяка обстановка. Те обаче също имат недостатък и той, че едно помещението с дизайн в пастелни цветове може да изглежда скучно и безжизнено. Нашите съвети ще ви помогнат да направите идеалната интериорна комбинация от стилове и цветове в пастелни тонове.
Добавена на: 11 август 2016 Разгледай
Невероятна ваканционна вила в Бали
Мечтаете ли, за място на което да се насладите пълноценно на почивните дни, след края на работната седмица? Тази ваканционна вила е отговор на вашето търсене, улавяйки идеята за спокойствие и свобода. Разположена сред буйна тропическа растителност в Бали, Индонезия тя е проектирана така, че нейните закрити и открити пространства да се сливат в едно, преминавайки в красива градина с басейн.
Добавена на: 11 август 2016 Разгледай
Стара ферма, превърната в невероятен семеен дом!
Разположена в красивата долината Чилено в Калифорния, Сащ тази 160 акрова ферма е била оставена необработваема за повече от 30 години, когато младо семейство  решава да създаде дом именно там! Тяхното желание е било да изградят дом, заобиколен от спокойствието на естествената природа.
Добавена на: 09 август 2016 Разгледай
Нестандартна елегантност в дом, изграден с въображение
Разположена в Сао Паоло, Бразилия и проектиран Pascali Semerdjian Architects, дизайнът на тази къща е фокусиран върху хоризонталните и повърхности, изпълнени с различни текстури, композиции и материали за създаването не един уникален дом.
Добавена на: 08 август 2016 Разгледай
Модерна резиденция с фин контраст между екстериора и интериора
Къща, която се слива с пейзажа и комуникира със заобикалящата я среда - това е една от целите, които много от нас търсят при изграждането или закупуването на жилище. Това се отнася и за този красив дом, разположен в Лос Анджелис, Калифорния. Неговата визия е оптимално решение в този случай, що се касае до архитектура, дизайн и проектиране на пространствата.
Добавена на: 04 август 2016 Разгледай
Материали подходящи за тавана в банята
Практичност, естетика, чистота и комфорт - това са основните критерии, когато говорим за банята. Ако едно от тези условия не е изпълнено, тогава се появяват различни неудобства, ненужни разходи и възможност за допълнителни ремонти. Нека разгледаме облицовъчни материали, които се считат за едни от най-подходящите за тавана в банята.
Добавена на: 04 август 2016 Разгледай
Хай-тек кухня - безкомпромисна функционалност в интериора
Хай-тек кухнята буквално означава високотехнологичност във всеки аспект. Този стил възниква в средата на 70-те години на миналия век, но придобива широка масова популярност през 80-те. Хай-текът е едно “естествено” продължение на модернистичният стил в интериорния дизайн, като при него се обособява цялостно изключване на традиционните материали материали и класически форми.
Добавена на: 01 август 2016 Разгледай
Луксозен апартамент с тъмен и модерен интериор
Тъмни цветове, мрамор, кожа, дърво и не само - луксозни материали и обзавеждане, които са гръбнака на изискания интериор в този апартамент. Въздействието на тъмни цветове в големи пространства може да бъде колкото драматичен, толкова и изненадващо свеж, особено в подобни комбинации.
Добавена на: 28 юли 2016 Разгледай
Английска вила с неочаквано разширение
На пръв поглед, тази уютна английска вила изглежда напълно обичайно. Почакайте обаче да надникнете зад красивата, обрасла в бръшлян фасада!  Щом завиете зад ъгъла, стандартната постройка със стар керемиден покрив ще разкрие това, за което сте нямали дори най-малка представа.
Добавена на: 28 юли 2016 Разгледай
Какво трябва да знаем за гипсовата мазилка!
Почти всеки ремонт, основен или частичен е съпроводен с измазването на стените. Това е трудоемка и отнемаща време работа, която зависи от типа на мазилката и технологията, с която се нанася. Гипсовата мазилка е една от най-често използваните при вътрешни ремонти, поради свойството й с нея да се постигне гладка повърхност при измазване, осигуряването на добра основа за боядисване и не само.
Добавена на: 25 юли 2016 Разгледай
Модерно райско кътче, в което да се насладите на живота!
Съвременните имения са изключително красиви! Те предлагат не само стилна архитектура и елегантен интериорен дизайн, но и високотехнологично оборудване и щедри открити пространства, проектирани така, че да се насладите на всяка минута почивка. Модерни райски кътчета, в които да се поглезите!
Добавена на: 22 юли 2016 Разгледай
Дом, в който миналото и настоящето се срещат
Този традиционен дом, намиращ се близо до Букурещ, Румъния е абсолютно фантастичен. Замечтани цветове, топъл уют, неочаквана функционалност и най-важното, атмосфера от отминали времена. Прекрасно бягство от съвременния модерен и динамичен начин на живот, където сякаш времето е оплело миналото и настояще в едно.
Добавена на: 22 юли 2016 Разгледай
Петте тайни на малката баня
Малката баня винаги е била едно от онези помещения у дома, за които планираме да бъде удобно и функционално, но крайният резултата често не е това, което сме очаквали. Днес ви разкриваме петте основни тайни, с който всяка малка баня ще се превърне в това, за което сте мечтали!
Добавена на: 20 юли 2016 Разгледай
Как да се спасим от лятната жега у дома!
Лятото е слънчев и изпълнен с много положителни емоции сезон, но неотменно е съпроводен с високи температури и разбира се, жега! Ако искате да се спасите от нея, не е необходимо да влизате в „хладилника“, а просто да последвате нашите съвети как да направите дома си по-прохладен.
Добавена на: 13 юли 2016 Разгледай
Как да създадете интериор в морски стил!?
За всички, които обичат морето, слънцето и пясъка и се събуждат със желание за бягство от големият град, морският стил е може би начинът за едно прекрасно бягство.  Неговата атмосфера създава усещане за лекота и свобода.
Добавена на: 13 юли 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26