Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Ергономично подреждане на мебелите в спалнята
Вашата спалня може да бъде в класически или модерен стил, светла и изчистена или ярка и непредсказуема, но най-важният въпрос е дали ще бъде удобна? Това разбира се, зависи от избора и правилната подредба на мебелите в нея, което да я направи комфортна и уютна. Вижте как да постигнете ергономичност в спалнята с тези лесни, но ефективни съвети.
Добавена на: 16 юни 2016 Разгледай
Нестандартен дом с кубична архитектура
Концепцията зад кубичната архитектура на тази къща стои в нуждата от връзка с природата, светлината и зеленината. За тази цел, пространствата в нея са големи, просторни, функционални и пълни със светлина. Композирани от три основни куба с отворени страни, те създава усещане за  безтегловност, което се допълва от гледката вътре. 
Добавена на: 16 юни 2016 Разгледай
3 малки студия с нестандартен и индивидуален стил
Въпреки, че дизайнът в минималистичен и изчистен стил може да изглежда най-лесен за постигане, що се касае до малките студия, той може да постави граници на вашето въображение и виждане на това, което ще наречете дом. Вижте тези 3 студия, който са доказателство за уникалност и индивидуалност, дори и в малкото жилище.
Добавена на: 14 юни 2016 Разгледай
Минимализъм в банята
Някои биха нарекли стилът на минимализма студен и монотонен, други пък скучен и безличен, но когато го използваме за интериора на банята, нещата се променят драстично. Тя трябва да бъде функционална за използване и лесна за поддържане, особено в днешното забързано ежедневие.
Добавена на: 14 юни 2016 Разгледай
Луксозен дом, напомнящ приказен замък
Когато чуем за думите лукс, стил и класа, често си представяме нещо  грандиозно. Напълно очаквано, тази къща отговаря и на трите критерия. Това е мега дом, проектиран от Peter Becker Architect, който се намира на крайбрежието на Тихия океан в Калифорния, САЩ и лесно може да съперничи по архитектура и дизайн на някои от най-красивите домове във Франция.
Добавена на: 10 юни 2016 Разгледай
Тропически дом, мечта за всеки!
Удивителен дом, намиращ се на островите Търкс и Кейкос, който може да ви плени само с частният си плаж и невероятна гледка. А какво да кажем за останалата част от него? Свеж и ефирен интериор в нежни и естествени цветове като бяло, сиво и кафяво. Тропически дом, мечта за една перфектна ваканция. Потопете се в красотата на този „безкраен“ оазис!
Добавена на: 10 юни 2016 Разгледай
Романтична вила с неповторим чар
Изживейте романтичната атмосфера на тази невероятна вила, създадена специално за двама! Намираща се в Корнуол, Англия тя е перфектното убежище за едно уютно бягство от реалността. Тази вила е олицетворение на едно неповторимо място, в което да се отпуснете и да освежите ума и тялото. Вижте я!
Добавена на: 10 юни 2016 Разгледай
Перфектният плажен дом!
Намиращ се на живописния остров Ибиса, този плажен дом може да се нарече почти перфектен във всяко едно отношение. Феноменалният екстериорът, свежият вътрешен дизайнът и цялостната невероятна атмосфера ще ви пренесат в друга реалност.
Добавена на: 10 юни 2016 Разгледай
10 трика за превръщане на малката стая в по-просторна
Интериорният дизайн е предизвикателна задача, а една от най-интересните части от него е това да превърнем без ремонти малката стая в просторно и светло помещение. Предлагаме Ви 10 трика, които да ви помогнат в решаването на тази задача.
Добавена на: 08 юни 2016 Разгледай
Акцентираща стена в спалнята

Въпросът относно интериора на спалнята – цветове, мебели, разположение, оформление, аксесоари и декорации никога няма да бъде изчерпа. Време е да отделим внимание на още един подход при дизайна на спалнята, а именно акцентиращата стена.
Добавена на: 06 юни 2016 Разгледай
8 архитектурни шедьовъра, вдъхновени от природата
Възхищавайки се на прекрасните, модерни и иновативни фасади на различни сгради, често пропускаме един много съществен въпрос! Кой е източникът на вдъхновения за архитекта, проектирал тази сграда? Какво е дало идея на таланта, творчеството и уменията в него да създаде шедьовър? 
Добавена на: 03 юни 2016 Разгледай
Вълшебството на тюркоаза в интериора на дома!
През 2016г. тюркоазът е един от петте най-тенденциозни цвята в интериорният дизайн, и то не без причина. Той е нежен, ярък и запомнящ се, а успешното му комбиниране с редица други цветове го прави фаворит при използване в разнообразни съчетания и стилове.
Добавена на: 03 юни 2016 Разгледай
Семпъл апартамент, пълен с цвят и особен чар
Семпъл модерен апартамент, намиращ се в Сао Паоло, Бразилия, дело на студиото Fernanda Marques Arquitetos Associados, в който цветовете са изнесени на нова висота. Въпреки семплата палитра, използваща неутрални тонове за стени, подове, тавани и мебели, този апартамент показва особен чар със своите ярки аксесоари и декорации.
Добавена на: 02 юни 2016 Разгледай
Ултрамодерен дом с футуристична визия!
С изцяло стъклените си стени и фасада под формата на бяла пандела, криволичеща из структурата на сградата, този дом в Цюрих, Швейцария има толкова лек и “плаващ” външен вид, че прилича по скоро на акостирал футуристичен кораб, вместо на стандартна фамилна къща.
Добавена на: 02 юни 2016 Разгледай
Ексцентричният “Бохемски стил” - претенциозен лукс примесен с абсолютна свобода!
Запомнящата се ексцентричност на “Бохо" стила се изразява в свободата на интериора, където могат спокойно да се смесват различни стилове, но цялостният дизайн да се поддържа от цялостното разнообразие, яркост и цветове. За него е характерно “претоварването” на определени зони от интериора, където на пръв поглед се създава пълен хаос.
Добавена на: 31 май 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26