Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Да изберем пердета за лятото!
С настъпването на летния сезон, домът има нужда от своето приспособяване за предстоящите топли месеци. Често, обновяването на интериора е много по-лесна задача, отколкото изглежда на пръв поглед, а понякога тя се състои в една проста подмяна на пердетата и завесите. Така, че направете този не само стилистичен, но и комфортен избор на пердета за летният сезон!
Добавена на: 31 май 2016 Разгледай
Цветен тавански апартамент - дом за всяко модерно семейство
Този малък тавански апартамент се намира в стара сграда в центъра на Бело Оризонте, Бразилия и е реставриран така, че да придава индивидуалност на цялото пространство. Използването на наситени цветове, прави линии, удобно разположение и съвременен интериорен дизайн, го правят идеален за всяко модерно семейство. 
Добавена на: 31 май 2016 Разгледай
Дом с модерен дизайн и солидна архитектура
Разположена в Севиля, Испания, тази еднофамилна къща е една от най-интересните поръчки от клиентите на архитектурното студио A-Cero. Тяхното желание е било модерен дом с характер, който да има нестандартна и солидна архитектура от мрамор и стъкло. 
Добавена на: 31 май 2016 Разгледай
Впечатляващ стъклен мезонет в Манхатън
Това грандиозно жилище, с площ от 700 кв.м., разположено на покрива на сграда в Манхатън, Ню Уорк, САЩ предлага не само лукс и изящество, но и забележителна гледка от всеки един ъгъл. Неговата изцяло стъклена обвивка е предназначена да предложи пълен панорамен 360 градусов изглед за своите обитатели.
Добавена на: 31 май 2016 Разгледай
Оригинални идеи за перваза на прозореца
Във всеки дом има такива зони, на който възможностите за използване най-често се подценяват, а в действителност те могат да създадат специална, дори творческа и напълно уникална атмосфера в различните стаи. Една от тези области са вътрешните первазите на прозорците, така че е време да им отдадем нужното внимание и да Ви предложим невероятни идеи за тяхното използване.
Добавена на: 27 май 2016 Разгледай
Невероятна резиденция в Тоскана, за която думите са излишни!
Тази резиденция се намира в Тоскана, Италия и не се нуждае от думи за да бъде описана. Тя трябва да се види! Дело на архитектите и дизайнерите от D.Mesure, тя ще Ви потопи в едно безкрайна великолепие и естествена красота и , които всеки трябва да изживее!
Добавена на: 27 май 2016 Разгледай
Екологична картоненa къща, която се изгражда за ден, но издържа до 100 години
Повечето хора никога не биха погледнали на картона като на подходящ, устойчив строителен материал. Вярвате или не обаче, той се използва за забележителни постижения в архитектурното проектиране от архитекти, който са намерили начин да го използват, за да изградят здрави и надеждни жилища. 
Добавена на: 27 май 2016 Разгледай
Крайбрежен дом, улавящ естествената светлина
В дизайна и архитектурата на тази къща е използвана всяка възможност за улавяне на естествената светлина. Проектирана от Greg Natale Design , с жилищна площ разположена на четири етажа, този ефект е постигнат не само чрез изцяло стъклената фасада, но и благодарение на бялата интериорна палитра, която задържа, отразява и подчертава изобилието от светлина.
Добавена на: 26 май 2016 Разгледай
Pocket panel – иновативна градина за всеки дом!
Pocket panels представляват фасадни панели за стена, предназначени за отглеждане на градински и декоративни цветя и растения. Идеята за това новаторско решение е дошла от необходимостта за спестяване на място. 
Добавена на: 26 май 2016 Разгледай
Всекидневната се мести на тавана!
Най-вероятно, много от вас са запознати с напоследък нашумялата мода за „таванска всекидневна“, тъй като хора от цял свят вече успешно прилагат тази тенденция, предлагаща безкрай невероятни възможности. И защо не? Всичко ще ви коства основно почистване, няколко слоя боя, освежаване на подовата настилка и разбира се, набито око за вътрешен дизайн. Време е да преместите всекидневната на тавана!
Добавена на: 25 май 2016 Разгледай
Да превърнем счупените саксии за цветя в удивителни мини градини!
Градинари от цял свят ни доказват, че дори счупената саксия за цветя може да бъде полезна и да изглежда хубаво. Но не, не просто хубаво, а вълшебно!  Вдъхновете се от тези невероятни идеи и създайте вашата прекрасна  мини градина. 
Добавена на: 13 май 2016 Разгледай
Артистичност и удобство, съчетани в перфектния съвременен апартамент
Как бихте описали съвременен апартамент, който да бъде перфектното жилище за самостоятелен, свободен и активен човек? Малък, модерен и изненадващ! С достатъчно пространство за всички необходимо, без да има претенции за грандомания.
Добавена на: 13 май 2016 Разгледай
Изискан викториански дом, реновиран в духа на настоящето

Тази четириетажна викторианска къща, намираща се в Пърт, Австралия е претърпяла щателна реставрация, за да съхрани духа на отминалите време и едновременно с това да пристъпи в настоящето.
Добавена на: 13 май 2016 Разгледай
Синият цвят в интериора на спалнята
За повечето хора спалнята е така да се каже „свещено“ място! Там, където комфорта и естетиката са от първостепенно значение за една пълноценна почивка. Обединяващият елемент обаче, е цветовата палитра на това помещение – важна част, отразяваща вас и вашата визия за спокойствие и отмора.
Добавена на: 12 май 2016 Разгледай
Как да използваме остатъците от тапети в интериора на дома?
Като практична личност, всеки от нас е свикнал да купува достатъчно материали, необходими за ремонт на дома. Много често обаче, след приключването му има остатъци, който нямаме представа къде и как може да използваме. 
Добавена на: 12 май 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26