Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Интериор в скандинавски стил – светлина, пространство и съвременност
Скандинавският интериорен стил е изборът за онези хора, които ценят удобството, комфорта и сдържаността. Твърди се, че той никога няма да излезе от мода, поради простотата на цветовете и материалите, който са характерни за него, а в допълнение той е чудесен избор както за традиционалистите и любителите на изчистеният дизайн, така и за всички онези, склонни да експериментират.
Добавена на: 11 май 2016 Разгледай
Достатъчни ли си 26 кв.м. площ за един стилен апартамент?

Какво бихте направили, ако вашият апартамент е с много малка площ? Ето един нагледен пример на това, как всевъзможни интериорни трикове, могат да превърнат малкото пространство в стилно и просторно жилище.
Добавена на: 11 май 2016 Разгледай
Съвременен канадски дом с отличителна архитектура

Тази канадска къща гордо показва своите отличителни черти от разстояние с елегантния си и съвременен вид. Нейният екстериор разполага с комбинация от материали, изчистени линии и разчупена архитектура на различни нива. 
Добавена на: 04 май 2016 Разгледай
Кухня в черно - смело и изискано решение
Разглеждайки последните актуални тенденции в интериорния дизайн се сблъскваме с необичайни и понякога много противоречиви модни влечения. Такъв пример са кухните в черно, които макар и да звучат стряскащо, са стилно и смело решение, към което трябва да се подходи с внимание.
Добавена на: 03 май 2016 Разгледай
Най-невероятният килим в света, който удивява със своята реалистичност
На фона на урбанизираният съвременен свят, все повече хора искат да имат по-голям и близък контакт с природата. Да излязат на разходка, да отидат на пикник и да се порадват на растенията и зеленината. Как може да „приютим“ природата у дома ли? Аржентинската дизайнерка Alexandra Kehayoglou е създала невероятно решение! 
Добавена на: 27 април 2016 Разгледай
Зашеметяващ мезонет, абсолютен шедьовър на съвременния лукс
Ванкувър, Канада - небостъргачът “The Grece” (Милостта) е местоположение на зашеметяващ мезонет, който е абсолютен шедьовър на съвременната изискана простота и внимание към детайлите в интериорния дизайн. Оценен на впечатляващата стойност от 10 млн. долара, той заема последните 3 нива от кулата с обща площ от 450кв.м. и предлага пълна 360 градусова гледка. И това не е всичко!
Добавена на: 26 април 2016 Разгледай
Слънчева къща на океанския бряг
Построен на източния бряг на Лонг Айлънд, САЩ този дом може да се гордее не само с прекрасното си местоположение, но и с балансираната съвременна архитектура. Всеки неин елемент има ясно изразена фасадна конфигурация, продължаваща във вътрешната структура, което придава основният чар на къщата.
Добавена на: 26 април 2016 Разгледай
Модерен дом фокусиран към идеята за зониране
Построена в изключително красива местност в Южна Джакарта, тази триетажна къща разполага с 800кв. м. площ, която е ориентирана към идеята за зониране. Всяко от нейните три нива има специално предназначени, а съвкупността от тях създава перфектния дом.
Добавена на: 26 април 2016 Разгледай
Кораловият цвят за перфектното насищане на интериора
Весел и ярък, кораловият цвят може да направи атмосферата на всяко помещение у дома топла и енергична. И все пак при използването му във вътрешният дизайн  трябва да се внимава. Ето как да наситите интериора с коралов цвят, без това да ви изиграе лоша шега.
Добавена на: 26 април 2016 Разгледай
Тънкостите на дневната в модерен стил
Модерният стил в интериорния дизайн на дневната дава почти неограничени възможности за дизайнерските фантазии. Той е колективен стил, съчетаващ ултрамодерни тенденции с идеята за удобство и комфорт. Характерно за една модерна всекидневна са съвременното и скъпо оборудване, удобните мебели и оригиналните аксесоари. 
Добавена на: 26 април 2016 Разгледай
Дом сред всеобхватна идилия на природата
Построен на склоновете около езерото Уислър, Канада, този дом е в състояние да ви предложи единствено семеен уют, обграден от всеобхватна идилия на природата. С площ от 460кв. м. в него има достатъчно място за едно голямо семейство, чиито погледи от всяка точка на къщата са отправени винаги към невероятния пейзаж навън. 
Добавена на: 25 април 2016 Разгледай
Свеж и модерен апартамент
След пълното реновиране на пространствата в тази стара сграда, архитектите от LD Archtct са създали невероятно свеж и модерен апартамент. Светли цветове и изчистен дизайн, в комбинация със изцяло запазените автентични тухлени стени и дървен таван с масивни греди. Истинско бижу за всеки съвременен човек!
Добавена на: 25 април 2016 Разгледай
Великолепен калифорнийски дом за милиони
Изключително атрактивно жилище за всички, които мечтаят да живеят на слънчевата крайбрежна линия на Калифорния. Построена в Монтесито, Санта Барбара, тази къща разполага с площ от 500кв. м., оценени на приблизително 5млн. щатски долара.
Добавена на: 25 април 2016 Разгледай
Абстрактна къща с масивна "обвивка"
Тази къща притежава абстрактна, комплексно пространствена структура, която противно на всички първоначални очаквания създава приятна среда за живеене. Построена в един от кварталите на Токио, Япония нейната архитектура впечатлява с нестандартния си дизайн, създавайки илюзията за масивна „обвивка“.
Добавена на: 25 април 2016 Разгледай
Casa Rampa – невероятен семеен дом, заобиколен от природата!

Този невероятен дом се намира в Патагония, Аржентина, заобиколен от красотата на девствената природа на брега на р. Лимай. С площ от 650кв. м. къщата е разположена на терен с няколко нива, за да предоставя гледка от всеки ъгъл. 
Добавена на: 25 април 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26