Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Белите стени в интериора
Белите стени е едно от най-използваните решения в интериорния дизайн, ползите от които може да видим навсякъде. За някои, те могат да бъдат стандартно решение, което на пръв поглед изглежда скучно, но всъщност белите стени носят потенциал, който не трябва да пренебрегваме.
Добавена на: 20 април 2016 Разгледай
Семпъл апартамент с премиум дизайн
Семпли линии и изчистен интериор дизайн – така бихме описали най-лесно този апартамент, дело на руската дизайнерка и архитектка Александра Федорова. Тя улавя едновременно модерният стил без излишна натрапчивост, в съчетание с премиум материали, за да превърне стандартното жилищно пространство в неповторим съвременен дом.
Добавена на: 18 април 2016 Разгледай
Малък апартамент с големи пространства
Този апартамент в Москва напълно отразява концепцията как от малко жилище може да създадете голям дом, чрез използването на всички средства за визуално разширяване и оптимизиране на наличното пространство. Тук дизайнерите са проектирали всичко до най-малкият детайл така, че да увеличат обема на малките помещения, за да създадат обширен и стилен дом.
Добавена на: 18 април 2016 Разгледай
Холивудски мечта – дом за милиони!
Изключителен дом, намиращ се в Лос Анджелис, САЩ, който ще ви ви удиви с лукс, стил и гледка. С площ от 697 кв.м. и на стойност от 24 млн. долара, всеки един компонент в него от пода до покрива е проектиран от висококачествени материали и с една единствена цел – да изглежда впечатляващо. Заповядайте на една необикновена разходка в тази холивудска мечта!
Добавена на: 18 април 2016 Разгледай
Минало и настояще в изключителен градски дом
Така типичните за Ню Йорк градски къщи винаги са носили свой собствен чар. Днес те са комбинация от архитектурата на миналия век заедно със съвременния начин на живот. Carroll Gardens е един от тези домове, намиращ се в Бруклин, който е успял да опази красивият отпечатък на миналото и да го съчетае с модерения интериор от настоящето.
Добавена на: 15 април 2016 Разгледай
Съвременен дом - шедьовър на интериорния и екстериорен дизайн
Разположена в един от ексклузивните квартали на Торонто, Канада тази къща е превърната в дом – шедьовър на архитектурното и дизайнерско проектиране. Простираща се върху 670 кв. м. площ и възлизащ на стойност от 4,2 млн. долара той е един от онези домове, които ще ви оставят бе думи.
Добавена на: 15 април 2016 Разгледай
Спалня в зелено
Известно е, че зеленият цвят е един от тези, които лесно се комбинират с останалата палитра. Използването му в интериора на спалнята може да направи чудеса - той може да балансира или да акцентира, да се комбинира или да бъде неутрален основен тон. Всичко това за създаването на красива, хармонична и естествена атмосфера в спалнята.
Добавена на: 15 април 2016 Разгледай
Всекидневни в стил Прованс – френски чар за всеки дом!
В днешният забързан свят, уморени от шума и суетата на „урбанизираното“ ежедневие, всеки иска да се прибере в дом, който да му дава спокойствие и уют. Всекидневната е ядрото на дома, изпълнена в стил Прованс, тя ще ни покани в атмосфера, изпълнена с френски чар и семейна идилия, подходящи за почивка и много забавления.
Добавена на: 14 април 2016 Разгледай
Идеи за ефективно проектиране на малката кухня

Ако сте горди собственици на едно от онези жилища с отредени от 5 до 7 кв.м. за кухня, значи сте на прага на истинско предизвикателство. Кака да проектирате новата си кухня така, че тя да е удобна, функционална и стилна. Може би, отговорът е в неконвенционалните творчески идеи!
Добавена на: 14 април 2016 Разгледай
Еклектичен апартамент – микс от светове!
Смесицата от интериорни стилове, елементи от различни времена и усещането за незавършеност превръщат този еклектичен апартамент в нестандартно място. На всеки ъгъл от него ви очакват изненадващи решения и оформления, а площта му от 109 кв. м. крие невероятни изненади.
Добавена на: 13 април 2016 Разгледай
Модерен дом с грандиозен изглед
Построен на хълм в покрайнините на Лос Анджелис, САЩ, този дом предлага впечатляваща гледка към града през деня и нощта. Разположението му на тесен, но дълъг парцел е довело до неговият съвременен вид, спазвайки изцяло желанието на клиента – панорамния изглед.
Добавена на: 13 април 2016 Разгледай
Как да изберем полилей за всекидневната?
Всекидневната е една от най-важните стаи във всеки дом, тъй като в нея прекарваме по-голямата част от времето си със семейство и приятели, а полилеят е един от важните обекти в нея, който не само служи за осветление, но и като важна част от интериора. Време е да  разберем как да направим правилния избор.
Добавена на: 11 април 2016 Разгледай
Ристик вила с модерни акценти и невероятна гледка
Къщите от дърво имат почти идентична архитектура, като основната разлика между тях е размерът. Характерният за тях рустик стил им придава особена красота, а местата на които се срещат най-много са планинските райони на Швеция, Финландия, Русия и разбира се на много места в Алпите. Тази страхотна вила обаче се намира на необичайно място и има по-различен поглед към нещата.
Добавена на: 08 април 2016 Разгледай
Мечтаната промяна за стара селска къща
Wicklow Residence е перфектния пример за осъществена пълна реновация на стара селска къща. На приблизителна възраст от 200г., изградена изцяло от камък, тя е имала нужда от подсилване на конструкцията и разширяване на вече съществуващите помещения. След освежителната реконструкция обаче, идва ред и на нейният интериор.
Добавена на: 08 април 2016 Разгледай
Семпъл и просторен тавански апартамент

Апартамент, който ще бъде по мярка на всеки предпочитащ белият цвят, семплият дизайн и  просторните помещения. Намиращо се в Берлин, това таванско жилище предлага освен завладяващ минимализъм и невероятна гледка към целият град.
Добавена на: 06 април 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26