Как да управлявам моя профил?

За да управляваш профила си, е необходимо първо да влезеш като заявител чрез бутона "Вход" - "Вход за заявители", използвайки твоето потребителско име и парола. След успешно влизане в платформата на Builder.bg ще бъдеш автоматични пренасочен към страницата "За мен", където ще виждаш твоите данни, подадените от теб заявки за работа, оставени от теб мнения за изпълнители и последни статии от нашия блог. Също така, в лентата от горната част на сайта ще виждаш  бутоните “Моят профил”, "Моите заявки" и “Моите кандидатури”, от където може да редактираш твоите данни и да следиш и управляваш офертите и съобщенията оставени във връзка с твоите заявки за работа.
 


Как да променям информацията в профила си?


За да редактираш информацията за теб, използвай бутона „Моят профил“, намиращ се в лентата от горната част на сайта или този на страницата "За мен" От там имаш достъп до въведената при регистриране информация, която може да редактираш чрез бутона "Редакция на профил". След като приключиш с редакцията я запази чрез бутона "Запази промени". Препоръчваме ти да избягваш честа промяна на информацията в твоя профил (като град или район, където ще се изпълнява проекта или телефон за връзка), за да не създаваш объркване за изпълнителите, предложили оферти по твоя заявка за работа. По този начин има вероятност да получиш некоректни оферти или изпълнителите да се отнесат несериозно към твоята заявка. Ако все пак искаш да направиш промяна, най-добре да бъде тогава, когато нямаш активни заявки. 

 


Кой може да вижда моя профил?


Твоя профил и данните от него не се показват на нито една от публичните страници в платформата на Builder.bg. Единствено кандидати с предложена оферта по твоя заявка за работа могат да видят част от информацията за теб (име и град) и да получат достъп до телефон за връзка с теб, в случай, че ти позволиш.


 


Разбери как да направиш заявка безплатно от тук.

Запитване за оферта

Назад