Как получавам оферти?

Оферти по твоя заявки могат да предлагат всички майстори и фирми, регистрирани като изпълнители в платформата на Builder.bg.  За да кандидатства със своя оферта, всеки един от тях трябва да предлага услуги в сферата на дейност и района, за които е подадена твоята заявка. Няма ограничение на кандидатите по една заявка, като по този начин ти ще получиш максимално повече оферти,  от които може да избираш.Кой може да предлага оферта по моята заявка?


Всички майстори, бригади и фирми, регистрирани като изпълнители в платформата на Builder.bg ще виждат твоята заявка, като само тези предлагащи услугите, от които ти имаш нужда могат да кандидатстват по нея. Когато някой от тях направи оферта към теб, това ще бъде отразено в "Моите заявки" намиращ се в лентата от горната част на сайта.Какво представлява една оферта?


Всяка една оферта съдържа: информация за кандидата, от който е направена; цената която предлага той; и допълнителен коментар относно изпълнението на проекта. Също така в полето с оферта ще видиш бутони “Разгледай профила”, "Остави съобщение" и “Избери този билдър”. При натискане на бутона “Разгледай профила” можеш да разгледаш профила на дадения майстор или фирма. От бутона "Остави съобщение" може да се свържеш с този изпълнител за допълнителни разговори. Чрез бутона “Избери този билдър” избираш майстора или фирмата за изпълнител на твоя проект, след което твоята заявка придобива статус “В процес” и по нея вече не могат да кандидатстват други изпълнители.
ВАЖНО! Избирането на изпълнител потвърждава, че вече си разменил информация и контакти с него, постигнали сте споразумение за изпълнението на твоя проект и работата по него е започнала.

 Научи как да се свържеш с билдър тук.

Запитване за оферта

Назад