-->

Ремонт на баня

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Завършена заявка Тази заявка вече е завършена и по нея не може да се кандидатства Изолация и саниране » Хидроизолация Населено място: Бургас(Бургас) Стартиране на проекта: До 2 седмици
Банята е стара, лепени са плочки преди 20г. и сега тече от долу при съседите, трябва да се махнат старите плочки и да се сложи хидроизолация на банята Бюджет N/A лв.

Избраният изпълнител към заявката е:

Борислав Радев
Избран изпълнител
01.01.1970
Мнение за извършената работа:
"preporuchvam go za remonti, mnogo sum dovolen"
Отношение към клиента: Чистота на работа: Качество на работа: Съотношение цена - качество:
Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Ремонти
 2. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Плочки, гранитогрес, Камък.
 3. ВиК услуги, като по специално се занимавам с Помпи и хидрофори, ВиК инсталации, Отпушване, Ремонт и монтаж, Течове.
 4. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 5. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Външна топлоизолация, Вътрешна топлоизолация, Саниране на сгради, Хидроизолация.
Цветан Георгиев Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Ремонти
 2. Архитектура и Дизайн, като по специално се занимавам с Външен дизайн, Вътрешен дизайн.
 3. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 4. ВиК услуги, като по специално се занимавам с ВиК инсталации, Друго.
 5. Енергийна ефективност, като по специално се занимавам с Енергийна ефективност на сгради, Обследване на енергийна ефективност, Друго.
 6. Почистване, като по специално се занимавам с Почистване след ремонт, Друго.
 7. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 8. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви, Друго.
 9. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Пристройки и надстройки, Реставрация, Друго.
 10. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.
 11. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Демонтаж, Извозване на строителни отпадъци, Къртене, Почистване след ремонт, Събиране на строителни отпадъци.
 12. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Външна топлоизолация, Вътрешна топлоизолация, Саниране на сгради, Хидроизолация, Друго.
Daniel Aleksandrov Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Ремонти
 2. Басейн, сауна, джакузи, като по специално се занимавам с Сауна, Басейн.
 3. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Плочки, гранитогрес, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Фасадни облицовки.
 4. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Декорация, Обръщане на прозорци, Шпакловане.
 5. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 6. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени.
 7. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Антикорозионна защита, Външна топлоизолация, Вътрешна топлоизолация, Вътрешна шумоизолация, Саниране на сгради, Саниране на сгради (алпинисти).
 8. Камини и комини, като по специално се занимавам с Зидария на комин, Изграждане на барбекю, Изграждане на камина, Облицовка на барбекю, Облицовка на камина.