-->

Цялостен ремонт на апартамент

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Ремонти » Цялостен ремонт Населено място: Бургас(Бургас) Стартиране на проекта: До месец
Става въпрос за апартамент в сграда строена 60-те години, апартамента е тристаен, около 65 кв.м.
Ремонта ще включва:
сваляне на стара дограма и слагане на нова на тераса и една стая
гипсокартон, шпакловка, пребоядисване на стени и тавани на трите помещения и коридора
баня - смяна фаянс и теракот
усвояване на кухненски бокс към стая, което включва събаряне на стена
смяна на ламинат в коридор
циклене паркет - три помещения
смяна на ел. инсталация и ВиК
Бюджет N/A лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

6 предложени оферти
Тодор Тодоров Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Архитектура и Дизайн, като по специално се занимавам с Архитектурно проектиране, Друго.
 2. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
Атанас Георгиев Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Монтаж на санитарно оборудване , Монтаж на електрооборудване .
 2. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
 3. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Декинг системи, техническо дърво, Фасадни облицовки.
 4. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 5. Енергийна ефективност, като по специално се занимавам с Енергийна ефективност на сгради.
 6. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 7. Озеленяване и ландшафт, като по специално се занимавам с Външно озеленяване, Напоителни съоръжения, Отводнителни съоръжения.
 8. Отопление и климатизация, като по специално се занимавам с Вентилация, Монтаж и ремонт на климатици, Отоплителни системи.
 9. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви.
 10. Пътно строителство, като по специално се занимавам с Бетонови плочи, Вертикална планировка.
 11. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Ново строителство, Реставрация.
 12. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени.
 13. Дограма и остъкляване, като по специално се занимавам с PVC Дограма, Алуминиева дограма, Витрини, Остъкляване на тераси, Ремонт на дограма, Стъкларски услуги, Тенти и комарници, Щори и капаци.
 14. Електроуслуги, като по специално се занимавам с Осветителни тела, Ключове и контакти, Електроинсталации.
 15. Железарски услуги, като по специално се занимавам с Врати и огради, Навеси и покриви, Стълбища и парапети.
 16. Заваряване, като по специално се занимавам с Електродъгово заваряване.
 17. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Външна топлоизолация, Външна шумоизолация, Вътрешна топлоизолация, Вътрешна шумоизолация, Саниране на сгради, Хидроизолация.
ОГНЯН МАРИНОВ Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
 2. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Декинг системи, техническо дърво, Щампован бетон, Фасадни облицовки.
 3. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 4. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 5. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Ново строителство, Реставрация, Друго.
Vencislav Iosifov Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 2. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
Daniel Aleksandrov Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Ремонти
 2. Басейн, сауна, джакузи, като по специално се занимавам с Сауна, Басейн.
 3. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Плочки, гранитогрес, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Фасадни облицовки.
 4. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Декорация, Обръщане на прозорци, Шпакловане.
 5. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 6. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени.
 7. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Антикорозионна защита, Външна топлоизолация, Вътрешна топлоизолация, Вътрешна шумоизолация, Саниране на сгради, Саниране на сгради (алпинисти).
 8. Камини и комини, като по специално се занимавам с Зидария на комин, Изграждане на барбекю, Изграждане на камина, Облицовка на барбекю, Облицовка на камина.
Николай Панайотов Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Монтаж на санитарно оборудване , Монтаж на електрооборудване , Друго.
 2. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
 3. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Плочки, гранитогрес.
 4. Архитектура и Дизайн, като по специално се занимавам с Вътрешен дизайн.
 5. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 6. ВиК услуги, като по специално се занимавам с Помпи и хидрофори, ВиК инсталации, Отпушване, Ремонт и монтаж, Течове, Друго.
 7. Ремонт на техника, като по специално се занимавам с Битова техника, Градинска техника, Строителна техника, Друго.
 8. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 9. Отопление и климатизация, като по специално се занимавам с Лъчисто отопление, Монтаж на радиатори.
 10. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Реставрация, Друго.
 11. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.
 12. Обща работа, хамалски и транспортни услуги, като по специално се занимавам с Обща работа, Хамалски услуги, Пренасяне на мебели и обзавеждане.
 13. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Демонтаж, Извозване на строителни отпадъци, Къртене, Почистване след ремонт, Сметовози, Събаряне на сгради, Събиране на строителни отпадъци, Друго.
 14. Дограма и остъкляване, като по специално се занимавам с PVC Дограма, Корнизи.
 15. Дърводелски услуги, като по специално се занимавам с Врати и огради, Навеси и покриви, Мебели, Стълбища и парапети, Друго.
 16. Електроуслуги, като по специално се занимавам с Битова техника, Осветителни тела, Ключове и контакти, Електроинсталации, Домофони, Аварии, Друго.