-->

Облицоване на греди

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Ремонти » Цялостен ремонт Населено място: София(София град) Стартиране на проекта: До месец
Здравейте,

Живеем на последния етаж в къща в гр. София като имаме дървени носещи греди в хола и спалнята (гредата в спалнята е с прибл. размери - 4 м дължина на 15см вис. x 13см. шир.).
Имаме нужда от човек или фирма с опит в тази сфера, който да ги облицова като ни даде съвет как би могло това да бъде постигнато по най-красив и оптимален откъм бюджет начин.
Като визия най-много ни харесват досега декоративните полиуретанови греди, които имат вид на естествено тъмно дърво.

Благодаря предварително,
Яна Първанова
Бюджет N/A лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

2 предложени оферти
Боян Любичев Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Ремонти
 2. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Декинг системи, техническо дърво.
 3. Архитектура и Дизайн, като по специално се занимавам с Вътрешен дизайн, Мебелен и продуктов дизайн, Чертане.
 4. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Декорация, Обръщане на прозорци, Друго.
 5. ВиК услуги, като по специално се занимавам с ВиК инсталации, Течове.
 6. Мебели и обзавеждане, като по специално се занимавам с Мебели по поръчка, Обзавеждане на жилище, Обзавеждане на заведение, Обзавеждане на магазин, Обзавеждане на офис, Реставрация на мебели, Тапицерски услуги.
 7. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Изграждане на покриви, Ремонт на покриви.
 8. Проектиране, като по специално се занимавам с Конструкции, Друго.
 9. Стругарски услуги и фрезоване, като по специално се занимавам с Студена обработка, Фрезови услуги.
 10. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.
 11. Дърводелски услуги, като по специално се занимавам с Врати и огради, Декоративни изделия, Навеси и покриви, Мебели.
 12. Електроуслуги, като по специално се занимавам с Битова техника, Осветителни тела, Ключове и контакти, Друго.
 13. Железарски услуги, като по специално се занимавам с Врати и огради, Декоративни изделия, Навеси и покриви, Мебели.
 14. Заваряване, като по специално се занимавам с Електродъгово заваряване.
Симеон Петров Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Врати и прегради, като по специално се занимавам с Боядисване, Изграждане, Монтаж, Ремонт.
 2. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Монтаж на санитарно оборудване , Монтаж на електрооборудване .
 3. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт.
 4. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Фасадни облицовки.
 5. Архитектура и Дизайн, като по специално се занимавам с Архитектурно проектиране, Външен дизайн, Вътрешен дизайн, 3D Визуализации.
 6. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане.
 7. ВиК услуги, като по специално се занимавам с ВиК инсталации, Ремонт и монтаж, Течове.
 8. Почистване, като по специално се занимавам с Почистване на витрини, Почистване на входове, Почистване на домове, Почистване на килими, мокети и др., Почистване на мебели, Почистване на мрамор, Почистване на офиси, Почистване на фасади, Почистване след ремонт.
 9. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 10. Проектиране, като по специално се занимавам с Архитектурно проектиране, Вик-външно, Вик-вътрешно, Електрически инсталации.
 11. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Пристройки и надстройки, Ново строителство, Реставрация.
 12. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени.
 13. Обща работа, хамалски и транспортни услуги, като по специално се занимавам с Хамалски услуги, Пренасяне на мебели и обзавеждане, Превоз на строителни материали, Товарни превози.
 14. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Демонтаж, Извозване на строителни отпадъци, Къртене, Почистване след ремонт, Сметовози, Събаряне на сгради, Събиране на строителни отпадъци.
 15. Дограма и остъкляване, като по специално се занимавам с PVC Дограма, Алуминиева дограма, Витрини, Гравиране/рязане на стъкло, Дървена дограма, Корнизи, Ремонт на дограма, Стъкларски услуги, Тенти и комарници, Щори и капаци.
 16. Електроуслуги, като по специално се занимавам с Осветителни тела, Ключове и контакти, Електроинсталации, Домофони, Аварии.
 17. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Антикорозионна защита, Външна топлоизолация, Външна шумоизолация, Вътрешна топлоизолация, Вътрешна шумоизолация, Саниране на сгради, Саниране на сгради (алпинисти), Хидроизолация.
 18. Каменоделски услуги, като по специално се занимавам с Мрамор и варовик, Изграждане на ограда, Изработка на паметници, Шлайфане и полиране.
 19. Камини и комини, като по специално се занимавам с Зидария на комин, Изграждане на барбекю, Изграждане на камина, Облицовка на барбекю, Облицовка на камина, Почистване на комини.