-->

Поставяне на топлоизолация

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Изолация и саниране » Населено място: София(София) Стартиране на проекта: До месец
Саниране на стар тухлен блок от 3 страни. Блокът е на 4 етажа с габаритна дължина на страните планирани за саниране съответно 11.00 метра, 8.80 метра и 5.00 метра и височина 12.40 метра. Общо 307кв.м.

Относно материали - 10 см основна изолация (да се коментира точно каква), като въътрешната част на балконите, челата и козирката на покрива са с 3 см, за да не се изяжда мястото. Силиконова мазилка светъл цвят. Хоризонтални водокапи на външните ръбове и ръбохранители на вертикалните.

Да се предвиди и изкарване на 1 брой улук по фасадата. Изкарване напред на външни тела на климатици (ако е възможно от изпълнителя, ако не - ще търсим друга фирма).

За предпочитане работа на скеле.
Бюджет 25000.00 лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

2 предложени оферти
Ремонт-П Консулт ЕООД Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Дървени къщи, като по специално се занимавам с Модулни сглобяеми къщи.
 2. Ремонти, като по специално се занимавам с Цялостен ремонт.
 3. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Шпакловане.
 4. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни .
 5. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви.
 6. Строителство, като по специално се занимавам с Пристройки и надстройки, Ново строителство.
 7. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Външна топлоизолация, Вътрешна топлоизолация, Саниране на сгради, Хидроизолация.
Ianko Iliev Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Врати и прегради, като по специално се занимавам с Боядисване, Изграждане, Монтаж, Ремонт, Друго.
 2. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Монтаж на санитарно оборудване .
 3. Ремонти, като по специално се занимавам с Цялостен ремонт.
 4. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри.
 5. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 6. Почистване, като по специално се занимавам с Почистване на фасади.
 7. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 8. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви, Друго.
 9. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади.
 10. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.
 11. Железарски услуги, като по специално се занимавам с Врати и огради, Декоративни изделия, Навеси и покриви, Мебели, Стълбища и парапети, Друго.
 12. Заваряване, като по специално се занимавам с Електродъгово заваряване.
 13. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Антикорозионна защита, Външна топлоизолация, Външна шумоизолация, Вътрешна топлоизолация, Вътрешна шумоизолация, Саниране на сгради, Саниране на сгради (алпинисти), Хидроизолация, Друго.