-->

Настилки

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.) » Населено място: София(София град) Стартиране на проекта: До 7 дни
Закупил съм си апартамент ново строителство. Търся някой да постави плочки бели на цвят модел шестограм около 5 кв метра и искам да се продължи от плочките с паркет но без да има листна и пакета да е изрязан спрямо шестоъгълник плочки да бъде напаснат самата снадка между паркета и плочките да не е лайстна а силикон или нещо подобно Бюджет 1000.00 лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

2 предложени оферти
Севдалин Илиев Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Врати и прегради, като по специално се занимавам с Боядисване, Изграждане, Монтаж, Ремонт, Друго.
 2. Дървени къщи, като по специално се занимавам с Модулни сглобяеми къщи, Къщи от масивна дървесина, Друго.
 3. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Монтаж на санитарно оборудване , Монтаж на електрооборудване , Друго.
 4. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
 5. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Декинг системи, техническо дърво, Щампован бетон, Фасадни облицовки.
 6. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 7. ВиК услуги, като по специално се занимавам с Помпи и хидрофори, ВиК инсталации, Ремонт и монтаж, Течове, Друго.
 8. Енергийна ефективност, като по специално се занимавам с Друго.
 9. Ключарски услуги, като по специално се занимавам с Аварийни ключарски услуги, Друго.
 10. Почистване, като по специално се занимавам с Почистване на входове, Почистване на домове, Почистване на килими, мокети и др., Почистване на комини, Почистване на офиси, Почистване на фасади, Почистване след ремонт, Фирми за почистване, Друго.
 11. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 12. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви, Друго.
 13. Проектиране, като по специално се занимавам с Архитектурно проектиране, Вик-външно, Вик-вътрешно, Електрически инсталации, Конструкции, Пътно, Друго.
 14. Пътно строителство, като по специално се занимавам с Асфалтиране, Бетонови плочи, Вертикална планировка, Друго.
 15. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Ново строителство, Реставрация, Друго.
 16. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.
 17. Обща работа, хамалски и транспортни услуги, като по специално се занимавам с Обща работа, Хамалски услуги, Пренасяне на мебели и обзавеждане, Превоз на строителни материали, Товарни превози, Друго.
 18. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Демонтаж, Извозване на строителни отпадъци, Къртене, Почистване след ремонт, Сметовози, Събаряне на сгради, Събиране на строителни отпадъци, Друго.
 19. Електроуслуги, като по специално се занимавам с Битова техника, Осветителни тела, Ключове и контакти, Електроинсталации, Домофони, Аварии, Друго.
 20. Железарски услуги, като по специално се занимавам с Врати и огради, Навеси и покриви, Стълбища и парапети, Друго.
 21. Заваряване, като по специално се занимавам с Електродъгово заваряване, Лазерно заваряване, Точково заваряване, на чугун, на тръби.
 22. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Антикорозионна защита, Външна топлоизолация, Външна шумоизолация, Вътрешна топлоизолация, Вътрешна шумоизолация, Саниране на сгради, Саниране на сгради (алпинисти), Хидроизолация, Друго.
 23. Каменоделски услуги, като по специално се занимавам с Мрамор и варовик, Изграждане на ограда, Изработка на паметници, Шлайфане и полиране, Друго.
 24. Камини и комини, като по специално се занимавам с Зидария на комин, Изграждане на барбекю, Изграждане на камина, Облицовка на барбекю, Облицовка на камина, Почистване на комини, Друго.
Митко Димитров Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 2. ВиК услуги, като по специално се занимавам с ВиК инсталации, Ремонт и монтаж, Течове, Друго.
 3. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.