За нас

Какво е Builder.bg?


 

Builder.bg е онлайн платформа, която свързва тези, които искат да реализират проект в сферата на строително-ремонтните услуги с индивидуални майстори и фирми предлагащи такива услуги, близо до тях. Освен, че даваме възможност на всеки клиент да направи реалност своята идея, ние помагаме и на отделните изпълнители да получат допълнителна работа и да успеят повече в своя район и сфери на дейност. Builder.bg е мястото, където може да намерите подходящ за вашия проект изпълнител, бързо, лесно и безплатно. Тук индивидуални майстори и фирми от цялата страна предлагат своите услуги и ви дават конкурентни оферти. Предоставяйки лесно и удобно място за комуникация, ефикасна система за отговорно изпълнение, както и справедливо изграждане на рейтинг, нашата платформа осигурява сигурност за тези, които се възползват от нейните услуги. 


 


Защо да използваме Builder.bg?

                
В платформата на Builder.bg всеки клиент може да направи безплатна заявка за своя проект и да получи оферти за изпълнението му от майстори и фирми близо до него. Така, той получава възможността, седейки у дома пред компютъра, да сравни,  да общува и да избере подходящия изпълнител за изпълнител на неговия проект. Ние спестяваме не само времето, стресът и напрежението в търсене на подходящ изпълнител, но и рискът от лоша преценка. 
  Всеки индивидуален майстор или фирма може да направи своята безплатна регистрация като изпълнител в платформата на Builder.bg.  Така те имат възможност за една по-успешна реализация, като получат допълнителна работа и изградят отлична репутация. Ние създадохме място, където различни професионалисти да предлагат своите услуги, да бъдат реално оценени и да печелят повече доверие и работа. Ние помагаме на изпълнител да бъдат успешни.