Как работи Builder.bg?

Заяви, избери, реализирай!

Бързо, лесно и безплатно
Получи конкурентни оферти 
Избирай от изпълнители в твоя район
Разгледай мнения и оценки от други клиенти
Запитване за оферта
Научи повече за Builder.bg?


Намери подходящ изпълнител, реализирай твоя проект!            

Лесно и безплатно

 

 

 

Сравни и избери

 

 

 

Оцени и помогни

Направи запитване за твоя проект и получи индивидуални оферти за реализирането 
му от майстори и фирми близо до теб.
 
Разгледай репутацията на изпълнители и мнения
за тях от други клиенти, свържи се с тези,
които харесаш и избери с кого да работиш.
 
Дай оценка за изпълнителя на твоя проект, участвай в изграждането на неговата репутация и помогни на други клиенти.


Как да направя запитване за оферта?

Следвай стъпките, избери подходящ изпълнител и реализирай твоя проект.
/повече информация за всяка стъпка може да прочетеш като кликнеш на нея/ 


 

Запитване за оферта

Какви са предимствата на Builder.bg?


МАЙСТОРИ, БЛИЗО ДО ТЕБ


 
Необходимо ли е всеки път, когато решите да направите ремонт в дома или градината да губите излишно време и нерви в търсене на майстор за тази цел? Builder.bg е мястото, където  може да намерите подходящ изпълнител, бързо, лесно и безплатно. Ние свързваме клиенти и изпълнители от един и същ район, само с няколко клика и без излишно напрежение. Веднъж, щом направите запитване за оферти за изпълнение на вашия проект, Builder.bg автоматично го предлага на онези майстори и фирми, които са професионалисти в тази област и са близо до вас. Така ние целим за всеки един проект да има подходящ изпълнител на “една ръка разстояние”!


 

ЛЕСНА КОМУНИКАЦИЯ

Ние знаем, че зад всеки успешно реализиран проект стои една добра комуникация. В платформата на Builder.bg клиенти и изпълнители лесно могат да поддържат връзка като използват системата ни за съобщения, още преди да са разменили своите телефони. Чрез нея всеки клиент получава удобството да уточни допълнително детайли по проекта си и да се свърже само с тези изпълнители, които предпочете. Също така, тя дава възможността на изпълнителите първи да се свържат с клиенти, по чиито заявки са кандидатствали.
 


ОТГОВОРНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

За да сме сигурни в професионалното отношение към клиента, ние създадохме системата за "отговорно изпълнение" за всеки изпълнител (индивидуален майстор, строителна бригада или фирма) регистриран в платформата на "Builder.bg"При нея важи правилото, че един изпълнител може да поеме толкова работа, колкото са неговите възможности. Наемането на всеки майстор, бригада или фирма за изпълнител на няколко проекти едновременно зависи от обхвата и големината на неговата дейност, като за това следи нашата системата.  По този начин, ние даваме на всеки клиент сигурността, че неговият проект няма да бъде пренебрегван за сметка на други от платформата на Builder.bg, а ще получи своето отговорно изпълнение. 
 


СИСТЕМА ЗА РЕПУТАЦИЯ

Системата за репутация помага както на изпълнителите да бъдат успешни, така и на клиентите да изберат подходящия за тях изпълнител. Тя дава възможност на всеки заявител, след приключване на проекта да остави детайлна оценка и мнение за свършената от изпълнителя работа. По този начин, чрез оценките от своите клиенти, всеки изпълнител изгражда репутация в платформата на Builder.bg, като тя им помага да бъдат възнаградени за добре свършената работа и да станат все по-предпочитани от следващи клиенти.
 


РАВЕН ШАНС


 
За да дадем равен шанс на всеки регистриран изпълнител в платформата на Builder.bg да бъде избран като изпълнител по проект, ние въведохме системите за “отговорно изпълнение” и “репутация”. Чрез “системата за репутация” всеки изпълнител изгражда своята репутация от оценките и мненията за свършената работа, оставени от клиенти по вече реализирани проекти. Допълнително, въвеждайки “системата за отговорно изпълнение” ние затваряме кръга, като чрез нея всеки изпълнител може да поеме толкова работа, колкото са неговите възможности. По този начин, ние се стремим да дадем на всеки изпълнител равен шанс да докаже себе си, да спечели нови клиенти и да получи повече работа!

 
                                  
 

Направи запитване за оферти, избери
подходящ изпълнител и реализирай
твоя проект!

   

Регистрирай се като изпълнител, спечели
нови клиенти и получи повече работа
чрез Builder.bg!