Къде ми е детската стая?

Преди години детските стаи бяха скучни и еднообразни. Ръбати мебели, бледи стени и еднообразни цветове. Слава богу тези дни преминаха. В днешно време с детската стая могат да се направят чудеса, така че дори да пренесат децата в един различен свят.
 


Прибавете към белите стени геометрични форми, съчетаващи се с мебелировката, за да придадете раздвиженост. Мебелите могат да бъдат в различни цветове, прилягащи си взаимно.

Източник

 


Изберете за детска стая, помещение с големи прозорци, за да влиза повече светлина, но ги оборудвайте с щори, за да придадете уют и защита от жаркото лятно слънце. Може да изберете такива с приятна разцветка или щампи, за да допълните духа на детската стая.

Източник

 


Направете окачен таван, който да е в тематични форми и вградете светлинни акцентиращи върху тях. Покрийте пода със светъл ламинат, като можете да поставите и килимче върху него, което да позиционирате леглото.

Източник

 


Също така, интересен избор е този на линейни мебели – бюро на колелца, подвижен скрин или легло. Ще получите детската стая на бъдещето, от която вашето дете няма да иска да излиза.


Източник

Стаята на твоето дете се нуждае от ремонт? Направи заявка безплатно и намери подходящ изпълнител


 


Назад

Още статии от блога

Бетон в интериорния дизайн
8 хитри решения на проблема с липсата на трапезария
Стъклени врати в интериора