Какво е изпълнител?

зпълнител" е всеки майстор, строителна бригада или фирма, изпълняващ/а услуги в областта на различните ремонтно-строителни дейности, регистриран/а в платформата на Bulder.bg с цел предлагане на същите тези услуги за изпълнение на проекти, заявени от клиенти на сайта www.builder.bg.

 


Не мога да влезна в платформата, а имам регистрация като изпълнител. Какво да правя?


Ако вече имаш направена регистрация като изпълнител, но възникват затруднения с влизането ти в платформата на Builder.bg, опитай следните решения. На страницата “Вход” - "Вход за изпълнители" се увери, че попълваш своята информация правилно - имейла и паролата за достъп, който сме ти изпратили при първоначално регистриране или при промяна на паролата след регистрация. Ако все още имаш проблем с влизането в платформата на Builder.bg, от страницата “Вход за изпълнители” натисни “Забравена парола”, след което ще получиш нова парола за достъп на твоя имейл. В редки случай, когато нито едно от решенията не помага, не се колебай да се свържеш с нас чрез контактите посочени в сайта.Какво се случва с личните ми данни?


Твоите лични данни, попълнени при регистрация, са защитени и няма да бъдат използвани с цел реклама или продажба. Те не са видими в публичните страници на платформата Builer.bg (с изключение на име, град и сфери на дейност, присъстващи в офертите предложени от теб по достъпни заявки за нерегистрирани потребители) и са изцяло видими само за регистрирани клиенти, по чиито заявки си предложил оферти.
Научи как да управляваш своя профил от тук.


Регистрирай се като изпълнител

Назад