Какво получавам след регистрация?


Какво получавам след като се регистрирам като изпълнител?


След като направиш своята безплатна регистрация като изпълнител получаваш достъп до платформата на Builder.bg, което включва персонален профил и видимост на публикуваните заявки за работа. Изключение правят функциите за кандидатстване по заявки и използването на системата за съобщения, който стават достъпни след закупуване на абонаментен план.  Създадени според нуждите на различните майстори, бригади и фирми в областта на строително-ремонтните дейности, нашите планове ти предоставят свободата да намираш клиенти по всяко време, където и да си! Избери абонаментен план според района и сферите на дейност, в които предлагаш услуги, за да получиш възможността да кандидатстваш неограничено по заявки за работа и да печелиш нови клиенти.Необходимо ли е да закупя абонаментен план?


Закупуването на абонаментен план не е задължително, но с него всеки изпълнител може да се възползва от пълната функционалност на Builder.bg. Това включва не само създаването на персонален профил и видимост на публикуваните заявки за работа, но и неограниченото кандидатстване по тях, достъп до системата за съобщения, с която лесно и бързо може да комуникирате с клиенти и да разменяте контакти, както и функцията за наемане като изпълнител по проект. Платформата на Builder.bg предлага 4 различни абонаментни плана с условия и преференции подходящи за различните изпълнители - индивидуални майстори, бригади или фирми. Подробна информация за всеки план може да намериш тук!Как да закупя абонаментен план?


След като си разгледал и избрал подходящия за теб абонаментен план, може да го закупиш чрез бутона „Избирам този план“. Ще бъдеш пренасочен към страница, в която да отбележиш съответните сфери на дейност и райони на работа според избраният от теб план, след което може да преминеш към неговото заплащане с бутона „Премини към плащане“. Следва да направиш самото плащане, като попълниш точно и вярно информацията за твоята дебитна или кредитна карта и да потвърдиш с бутона „Плащане“. При успешно извършване на транзакцията, ще видиш страница потвърждаваща плащането и ще получиш имейл в потвърждение на това.

 

Как мога да заплатя абонаментен план?


Начинът за заплащане на абонаментен план в платформата на Builder.bg  е чрез виртуално разплащане с дебитна или кредитна карта. Приемаме плащания с: BORIKA, VISA, MasterCard и Maestro.


Регистрирай се като изпълнител

Назад