Заявки за работа от Builder.bg

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
1

Заявки в категория Пазарджик

Архитектурен проек за преустройство на стара къща Добавена на: 07/02/2024 Предложени оферти: 3 Стартиране на проекта: До 2 седмици Стартиране преустройство на стара къща от 60-те години в къща за гости с басейн.
В момента къщата с площ от 158 кв., разпределени в един основен и един приземен етаж.
Идеята е да се изгради още един под покривен етаж, да се разпредели пространството функционално и да се добавят санитарни помещения. Необходимо е ВИК и електро проектиране, противопожарна инсталация, количествено стойността сметка.
Бюджет 6000.00 лв. Разгледай заявката
Външно боядисване на 2 етажна къща гр. Ветрен Добавена на: 26/05/2021 Предложени оферти: 2 Стартиране на проекта: До месец Машинно боядисване. Къщата е с пръскана мазилка. Основа 10x10м. Измазване отдолу на покривна бетонна козирка. Работата ще изисква ваше скеле. Фасадна боя със силикон. Пазене на улуци и дограма. Бюджет N/A лв. Разгледай заявката Обновяване на 2 и повече врати с касите,смяна на панти и брави Добавена на: 16/07/2020 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: Повече от месец Здравейте!
Бих желала да се обновят 2 и повече врати заедно с касите(дървени) , смяна на панти и брави в апартамент,както и тяхното боядисване.
Апартамента ,в който са тези врати се намира в гр.Пазарджик.Не съм посочила
бюджет ,защото мисля,че цената за труд трябва да се обсъди между страните.
Благодаря предварително на всички майстори,които отговорят на предложението!
Оставям e-mail за връзка:eli_tn1@abv.bg
Бюджет N/A лв. Разгледай заявката
дограма Добавена на: 18/07/2017 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До 7 дни дограма и врати за вила на Циговчарк Бюджет N/A лв. Разгледай заявката БОЯДИСВАНЕ НА ТЕРАСИ Добавена на: 05/08/2016 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До 7 дни ЗДРАВЕЙТЕ, НЕОБХОДИМО МИ Е БОЯДИСВАНЕ НА ТЕРАСИ В БЛИЗКИТЕ НЯКОЛКО ДНИ В ГРАД ПАЗАРДЖИК ЕТАЖ ВТОРИ. Бюджет 50.00 лв. Разгледай заявката
1