Заявки за работа от Builder.bg

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
12

Заявки в категория Пловдив

Реновиране на врати Добавена на: 01/06/2020 Предложени оферти: 2 Стартиране на проекта: До месец Здравейте разполагам с 6 стари врати, kоито желая да реновирам. Тъй като къщата е стара касите на вратите са много широки. За това предпочитам да реновирам старите без да ги махам.
Моля да ми опишете какви възможности има да направите такъв вид реновиране?
Бюджет 1300.00 лв. Разгледай заявката
Ремонт на покрив Добавена на: 26/05/2020 Предложени оферти: 9 Стартиране на проекта: Повече от месец Бих искал да получа оферта за ремонт на покрив, състоящ се от ламарина и керимиди.
трябва да се смени ламарината с подходяща друга настилка, като се постави необходимата мембрана и изолация. Същото се отнася и до керемидите. трябва да се поставят и нови улуци по покрива.
Бюджет N/A лв. Разгледай заявката
частичен ремонт на дневна Добавена на: 02/01/2018 Предложени оферти: 2 Стартиране на проекта: До 7 дни оформяне на арка,гипсо картон,боядисване Бюджет N/A лв. Разгледай заявката Интериорен дизайн на малка баня Добавена на: 27/02/2017 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До 7 дни Интересувам се от цената на проект за интериор на баня с размери 150/120см. Бюджет N/A лв. Разгледай заявката Подово отопление Добавена на: 11/02/2017 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: Повече от месец Здравейте,става въпрос за стая 3,40/8,90 м всекидневна какво ще е необходимо и колко ще струва? Бюджет 1000.00 лв. Разгледай заявката цялостен ремонт на етаж от къща с подновяване на ВиК + ел.инсталация + нов под Добавена на: 28/08/2016 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До месец Здравейте,

търся майстори поотделно или една група, която да свърши ремонта бързо и надеждно! Аз ще съм неотлъчно там, за да няма грешки. Започва се от входна врата. Отворът е много малък, искам да се отреже до стандарт за блиндирана врата. Следва отрязване на 2 отвора в 2 стени като тези стени, които се режат трябва да се подсилят, тъй като са носещи! Следва изнасяне на материала от отворите, прокарване на нова ВиК с минимални усилия, максимално олеснявам хората, нищо няма да се кърти по стените, тръбите ще минават отдолу на пода.
Следва прекарване на нова ел.инсталация: Кабелите където е възможно минават по пода, стремим се всички точки да са на една стена, с цел пак да не се кърти! После тази стена ще се покрие с гипсокартонени плочи и се слагат контакти и ключове за осветление. Прокрва се осветление на входна врата и двор (с фотоклетка), монтира се звънец пред входната врата и на дворната врата.
Грундира се пода навсякъде или се слага хидроизолационна мазилка и хидроизолационна лента по ъглите на стените. Поставят се дървени греди през около 50 см и между тях еднакъви по дебелина като гредите, плътно разположени плочи фибран и отгоре се редят и заковават дървени греди (дюшеме)
В това време се работи по банята - куфари за скриване на тръби от горния етаж, хидроизолация на пода и стените!!!! Лепене на плочки и монтиране на тоалетна чиния, мивка, душ и бойлер.
Доправят се новите отвори между стаите с гипсокартон, окачват се тавани и се монтира осветление!

Надявам се достатъчно добре да описах ремонтните работи, които се надявам да станат в рамките на 2 седмици, най0много 3 (което ми се струва доста). Аз виждам работата така: ВиК 2 до 3 дни, ел.инсталация 2 дни максимум, баня 5-6 дни, пода със съхнене на изолационния материал (24ч) и поставянето на др. неща 1 седмица, довършителни работи 2-3 дни. Та ако е една бригада, която едновременно прави няколко дейности, без проблем го прави за 2 до 3 седмици.

Моля за оферта и сериозно отношение!
В очакване на бърз отговор, оставам с приятелски поздрави!
Бюджет 6000.00 лв. Разгледай заявката
Смяна на водомер и ремонт на батерия Добавена на: 19/08/2016 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: Повече от месец Бих искала да ми се смени водомера, както и кранчетата за спиране и пускане на водата, имам и батерия на душ в банята която затяга в определени моменти. Бюджет 100.00 лв. Разгледай заявката Боядисване на офис помещение Добавена на: 22/07/2016 Предложени оферти: 4 Стартиране на проекта: До 3 дни Здравейте,
нуждая се от бояджия за боядисване на офис с размери около 150кв.м.
Бюджет 350.00 лв. Разгледай заявката
Кухня Добавена на: 06/11/2015 Предложени оферти: 4 Стартиране на проекта: До месец Кухня по поръчка - шкафове и плотове. Мога да дам размери при интерес. Бюджет N/A лв. Разгледай заявката Смяна на стари улуци Добавена на: 03/10/2015 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: До месец Искам да сменя старите улуци с нови поцинковани, с обща дължина 26м. и да подменя водосточните тръби общо около 20м. Бюджет N/A лв. Разгледай заявката Проект за сглобяема къща Добавена на: 02/08/2015 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: Повече от месец Проект на сглобяема къща разположена на 1 етаж - 2 спални, 1 всекидневна, 1 баня и 2 тоалетни със веранда, приблизителна големина от 150кв. м. Приемам оферти от цялата страна. Бюджет N/A лв. Разгледай заявката
12