Какво се случва с предложените от мен оферти?

За да следиш хода на заявките, по които си предложил оферти, е необходимо първо да влезеш в твоя профил чрез потребителско си име и парола от бутона „Вход“ - "Вход за изпълнители".  След това, използвай бутона „Моите оферти по заявки“ в лентата от горната част на сайта. От там може да следиш твоите оферти и да се свързваш със заявителите на отделните заявки. Също така, в случай че клиент те избере за изпълнител на негов проект, това ще бъде отразено отново в "Моите оферти по заявки", за което допълнително ще бъдеш уведомен на чрез имейл.

 


Какво се случва с моите оферти?


След като предложиш своята оферта по дадена заявка, ще бъдеш уведомен за това на имейла, който си дал при регистрация. От своя страна, клиента по чиятао заявка си предложил оферта ще има възможност да разгледа твоя профил и да се свърже с теб чрез системата за съобщения или директно по телефона. Освен това, ти първи може да оставиш съобщение на клиент, по чиято заявка си кандидатствал, чрез бутона "Изпрати съобщение", намиращ се в полето със заявката. Това ти дава възможност за допълнителни разговори и евентуалното ти наемане като изпълнител по проект.

 


Как да разбера ако съм избран за изпълнител по заявката?


Ако клиент те е харесал и избрал за изпълнител на неговия проект, това ще бъде отбелязано в "Моите оферти по заявки" в лентата от горната част на сайта, и също така ще бъдеш уведомен по имейл. В повечето случаи, най-вероятно клиента ще се е свързал предварително с теб по телефона или чрез системата за съобщения, а след като бъдеш избран, това ще се отбележи в твоя профил със статус “Ти си зает”.

 


Избран съм за изпълнител по заявка, за която не съм потвърдил, че ще поема. Какво да правя?


Ако поради някаква причина попаднеш в подобна ситуация, ние ти препоръчваме първо да се свържеш с клиента, който те е избрал, като му оставиш съобщение. Възможно е той да те е харесал и избрал, без да е сметнал за необходимо да се свърже с теб предварително. Ако все пак, този клиент не ти отговаря или отказва да съдейства, свържи се с нас възможно по-бързо, за да ти помогнем.


 


Научи как да се свързваш с клиенти от тук.

Регистрирай се като изпълнител

Назад