Как да стана изпълнител?

зпълнител" е всеки майстор, бригада или фирма, изпълняващ/а услуги в областта на различните ремонтно-строителни дейности, регистриран/а в платформата на Bulder.bg с цел предлагане на същите тези услуги за изпълнение на проекти, заявени от клиенти на сайта www.builder.bg. За да станеш изпълнител в платформата на Builder.bg е необходимо да направиш регистрация от страницата "За изпълнители", намираща се в главната навигационната лента на сайта. Там може да започнеш директно от отворената форма за регистрация на изпълнител или използвайки някой от бутоните “Регистрирай се като изпълнител . За да завършиш успешно регистрацията, попълни твоите данни, следвайки инструкциите и допълнителното описание за всяко поле, маркирано с . След успешно завършена регистрация, твоят профил ще бъде потвърден от наш администратор в рамките на 24 часа. До тогава ще имаш пълен достъп до сайта, като единствено няма да имаш опция за предлагане на оферти по заявки и използване на системата за съобщения. Щом профилът ти бъде потвърден ще може да се възползваш от пълните възможностите, които ти предлага платформата на Builder.bg.

 


Какво се случва след одобрение на моята регистрация?


След като регистрацията ти бъде одобрена, освен възможността за пълен достъп до платформата на Builder.bg ще можеш да предлагаш оферти по заявки, да се свързваш с клиенти и да бъдеш избиран за изпълнител по техните проекти. Автоматично ще получиш статут “Ти си свободен”, намиращ се на страницата "За мен", което да показва на различните клиенти, че може да поемаш изпълнението на заявки. В случай, че вече си нает като изпълнител, статутът ти ще бъде променен на “Ти си зает”. По този начин клиентите със заявки, по които си предложил оферти ще виждат, че в момента не си свободен. Въпреки това, те ще могат да се свързват с теб и евентуално да те наемат за изпълнител на техния проект по-късно.

 


Направих регистрация като изпълнител, но все още моят профил не е потвърден. Какво да правя?


Срокът, в който наш администратор ще потвърди твоя профил е до 24 часа. Ако в рамките на този срок профилът ти не бъде одобрен или не се свържем с теб по никакъв начин, молим да ни извиниш и да направиш връзка с нас чрез контактите в сайта. 
 


Обвързвам ли се по някакъв начин с платформата Builder.bg след като се регистрирам?


Не, ние не обвързваме регистрираните изпълнители по никакъв допълнителен начин, освен чрез доброволно приемане на Общи условия за ползване на услугите, достъпни през уебсайта www.builder.bgПлатформата на Builder.bg ти дава възможност да предлагаш своите услуги, да намираш повече работа и нови клиенти в твоята сфера на дейност и район, без да има правни претенция спрямо условията извън платформата. Ако получим сигнали за нередности или нарушения обаче, твоят профил може да бъде премахнат и достъпа ти до платформата прекратен.
 

Разбери какво е изпълнител тук.


Научи как да управляваш своя профил от тук.

Регистрирай се като изпълнител

Назад