Как ме наемат за изпълнител по проект?

Когато клиент иска да те наеме за изпълнител на неговият проект, най-вероятно ще се свърже предварително с теб по телефона или чрез системата за съобщения. След като сте провели разговори, постигнали сте споразумение и имате уговорка за стартиране, той ще отбележи през неговия профил, че ти си нает за изпълнител на проекта. Това се отразява както в заявката, така и в твоя профил чрез статус “Ти си зает”, за което ще те уведомим допълнително чрез имейл. Платформата на Builder.bg не се ангажира спрямо всички последващи отношения между теб и заявителя при изпълнението на проекта. След като завършиш проекта, заявителя трябва да отбележи това през неговия профил и да остави детайлна оценка и мнение за извършената от теб работа, участващи в изграждането на твоята репутация.

 


Поех изпълнението на проект, но съм възпрепятстван да започна. Какво да правя?


Ние от екипа на Builder.bg ти препоръчваме в такъв случай да уведомиш клиента възможно най-бързо, че си възпрепятстван да изпълниш проекта, за която е нает. Така може да направите нова уговорка за промяна в стартирането на проекта или да се разберете за евентуална отмяна на ангажимента от твоя страна. По този начин клиента няма да бъде недоволен и да остави негативна оценка.

 


Какво да правя ако клиента не е доволен от свършената работа?


Ако имаш такъв прецедент, ние ти препоръчваме да намерите компромисен варианта, който ще удовлетвори и двете страни. Коментирайте конкретната причина и се опитайте да намерите решение на проблема. Във всеки случай, след приключване на проекта, клиента ще остави своите оценки и мнение за теб.

 


Какво да правя ако клиента, за когото работих не ми плати?


Политиката на платформата Builer.bg не включва никакви допълнителни изисквания към клиенти и/или изпълнители във връзка със ситуации, възникнали извън сайта www.builder.bg. В случай, че възникнат подобни отношения, ние ти препоръчваме да разговаряш с клиента за намиране на общо решение.


 


Научи как изграждаш своята репутация от тук.

Регистрирай се като изпълнител

Назад