-->

покрив

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Покривни услуги » Ремонт на покриви Населено място: София(София град) Стартиране на проекта: До месец
Апартамента се намира на последен етаж - над него има тавански помещения. В трапезарията на почти целия тавана се получи теч - вероятно проблема идва капандурата на покрива. I Бюджет N/A лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

4 предложени оферти
Ivan aleksov Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви, Друго.
 2. Строителство, като по специално се занимавам с Пристройки и надстройки.
 3. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Събиране на строителни отпадъци.
 4. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Хидроизолация.
Ремонт-П Консулт ЕООД Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Дървени къщи, като по специално се занимавам с Модулни сглобяеми къщи.
 2. Ремонти, като по специално се занимавам с Цялостен ремонт.
 3. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Шпакловане.
 4. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни .
 5. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви.
 6. Строителство, като по специално се занимавам с Пристройки и надстройки, Ново строителство.
 7. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Външна топлоизолация, Вътрешна топлоизолация, Саниране на сгради, Хидроизолация.
Методи Славчев Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
 2. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Щампован бетон.
 3. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 4. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 5. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви, Друго.
 6. Пътно строителство, като по специално се занимавам с Бетонови плочи, Вертикална планировка, Друго.
 7. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Ново строителство, Реставрация, Друго.
 8. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.
 9. Обща работа, хамалски и транспортни услуги, като по специално се занимавам с Обща работа, Хамалски услуги, Пренасяне на мебели и обзавеждане, Друго.
 10. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Демонтаж, Къртене, Почистване след ремонт, Събаряне на сгради, Друго.
 11. Железарски услуги, като по специално се занимавам с Врати и огради, Декоративни изделия, Навеси и покриви, Стълбища и парапети, Друго.
Иво Петров Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви, Друго.
 2. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Извозване на строителни отпадъци, Почистване след ремонт.
 3. Камини и комини, като по специално се занимавам с Зидария на комин.