-->

Албена

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Мазилки и замазки » Населено място: Костинброд(София) Стартиране на проекта: До 7 дни
Здравейте, търсим майстор за измазване на 220кв м вътрешни стени. Обекта е в гр. Костинброд. Бюджет N/A лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

2 предложени оферти
Мехмед Пастърмаджиев Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Врати и прегради, като по специално се занимавам с Боядисване, Ремонт.
 2. Дървени къщи, като по специално се занимавам с Модулни сглобяеми къщи, Къщи от масивна дървесина, Друго.
 3. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
 4. Басейн, сауна, джакузи, като по специално се занимавам с Басейн.
 5. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Декинг системи, техническо дърво, Щампован бетон, Фасадни облицовки.
 6. Архитектура и Дизайн, като по специално се занимавам с Архитектурно проектиране, Външен дизайн, Вътрешен дизайн, Ландшафт, Мебелен и продуктов дизайн, Чертане, 3D Визуализации.
 7. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 8. ВиК услуги, като по специално се занимавам с Помпи и хидрофори, ВиК инсталации, Отпушване, Ремонт и монтаж, Течове, Друго.
 9. Почистване, като по специално се занимавам с Почистване на входове, Почистване на домове, Фирми за почистване.
 10. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 11. Озеленяване и ландшафт, като по специално се занимавам с Външно озеленяване, Интериорно озеленяване, Ландшафтен дизайн, Напоителни съоръжения, Отводнителни съоръжения, Поддръжка на зелени площи, Друго.
 12. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви, Друго.
 13. Проектиране, като по специално се занимавам с Архитектурно проектиране, Вик-външно, Вик-вътрешно, Електрически инсталации, Картография, Конструкции, Ландшафтно, ОВК, Пътно, Друго.
 14. Пътно строителство, като по специално се занимавам с Асфалтиране, Бетонови плочи, Вертикална планировка, Друго.
 15. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Ново строителство, Реставрация, Друго.
 16. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.
 17. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Демонтаж, Извозване на строителни отпадъци, Къртене, Почистване след ремонт, Сметовози, Събаряне на сгради, Събиране на строителни отпадъци, Друго.
 18. Дърводелски услуги, като по специално се занимавам с Врати и огради, Декоративни изделия, Навеси и покриви, Мебели, Стълбища и парапети, Друго.
 19. Железарски услуги, като по специално се занимавам с Врати и огради, Декоративни изделия, Навеси и покриви, Мебели, Стълбища и парапети, Друго.
 20. Каменоделски услуги, като по специално се занимавам с Мрамор и варовик, Изграждане на ограда, Изработка на паметници, Шлайфане и полиране, Друго.
Стройремонт Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Врати и прегради, като по специално се занимавам с Боядисване, Монтаж.
 2. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Монтаж на санитарно оборудване , Монтаж на електрооборудване .
 3. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт.
 4. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум.
 5. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане.
 6. ВиК услуги, като по специално се занимавам с ВиК инсталации, Ремонт и монтаж.
 7. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни .
 8. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки.
 9. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени.
 10. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Извозване на строителни отпадъци, Къртене.
 11. Електроуслуги, като по специално се занимавам с Осветителни тела, Ключове и контакти, Електроинсталации.
 12. Заваряване, като по специално се занимавам с Електродъгово заваряване, Лазерно заваряване.
 13. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Външна топлоизолация, Външна шумоизолация, Вътрешна топлоизолация, Вътрешна шумоизолация.