-->

запитване за стъклени преградни стени за офис, София

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Дограма и остъкляване » Населено място: София(София град) Стартиране на проекта: До 2 седмици
Здравейте,
Бих желала да получа оферта за преграждане на офис със стъклени стени.
Две стени, които ще "затворят" кабинет трябва да са тип"хармоника" с водеща релса само по тавана, със размери 4500мм, 2600мм.
Другото преграждане трябва да е от еднинично стъкло, с една врата размери на стената с чупки- 3000мм,3200мм,2700мм. Височината на помещението е 2250мм.
Нужно е всички стъкла да са закалени или да са с триплекс. Няма нужда от допълнителна шумоизолация.
Моля да включите в офертата възможен срок за изпълнение, както и примерен договор, за да се запознаем с финансовите ви условия. Доставка и монтаж включват ли се в офертата?
Бюджет 10000.00 лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

1 кандидат
Дограми Джорд Извършвам дейности в следните сфери на работа:
  1. Врати и прегради, като по специално се занимавам с Изграждане, Монтаж, Ремонт.
  2. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Монтаж на санитарно оборудване , Друго.
  3. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
  4. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Декорация, Обръщане на прозорци, Шпакловане.
  5. Енергийна ефективност, като по специално се занимавам с Друго.
  6. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.
  7. Дограма и остъкляване, като по специално се занимавам с PVC Дограма, Алуминиева дограма, Витрини, Дървена дограма, Остъкляване на тераси, Ремонт на дограма, Стъкларски услуги, Тенти и комарници, Щори и капаци, Друго.
  8. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Външна топлоизолация, Вътрешна топлоизолация, Саниране на сгради, Саниране на сгради (алпинисти), Друго.