-->

ремонт на дома

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Дограма и остъкляване » Населено място: София(София град) Стартиране на проекта: Повече от месец
Здравеите бихте ли ми преедложили оферта за остъкляване и затваряне на тераса с цел разширяване на кухнята Бюджет 2000.00 лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

2 предложени оферти
Методи Димитров Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Шпакловане.
 2. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 3. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви.
 4. Строителство, като по специално се занимавам с Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Ново строителство, Реставрация.
 5. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Окачени тавани, Преградни стени.
 6. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Събаряне на сгради, Друго.
Дограми Джорд Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Врати и прегради, като по специално се занимавам с Изграждане, Монтаж, Ремонт.
 2. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Монтаж на санитарно оборудване , Друго.
 3. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
 4. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Декорация, Обръщане на прозорци, Шпакловане.
 5. Енергийна ефективност, като по специално се занимавам с Друго.
 6. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.
 7. Дограма и остъкляване, като по специално се занимавам с PVC Дограма, Алуминиева дограма, Витрини, Дървена дограма, Остъкляване на тераси, Ремонт на дограма, Стъкларски услуги, Тенти и комарници, Щори и капаци, Друго.
 8. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Външна топлоизолация, Вътрешна топлоизолация, Саниране на сгради, Саниране на сгради (алпинисти), Друго.