-->

запитване за изработка на стъклена преграда за гардеробно помещение

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Врати и прегради » Населено място: София(София град) Стартиране на проекта: До 2 седмици
Здравейте,имам нужда от изработка на стъклена преграда за гардеробно помещение.Разполагам с чертеж на същото.Става въпрос на стъклена преграда ,която ще бъде изцяло пред гардеробното помещение. Бюджет N/A лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

1 кандидат
Дограми Джорд Извършвам дейности в следните сфери на работа:
  1. Врати и прегради, като по специално се занимавам с Изграждане, Монтаж, Ремонт.
  2. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Монтаж на санитарно оборудване , Друго.
  3. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
  4. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Декорация, Обръщане на прозорци, Шпакловане.
  5. Енергийна ефективност, като по специално се занимавам с Друго.
  6. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.
  7. Дограма и остъкляване, като по специално се занимавам с PVC Дограма, Алуминиева дограма, Витрини, Дървена дограма, Остъкляване на тераси, Ремонт на дограма, Стъкларски услуги, Тенти и комарници, Щори и капаци, Друго.
  8. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Външна топлоизолация, Вътрешна топлоизолация, Саниране на сгради, Саниране на сгради (алпинисти), Друго.