Заявки за работа от Builder.bg

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
теч в хола Добавена на: 14/05/2022 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: До 7 дни Търся майстор който да ме консултира как да се оправи теч в хола Бюджет N/A лв. Разгледай заявката местене на стари тръби и поставяне на нови или затапване,смяна на кранче и др Добавена на: 14/05/2022 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: До 3 дни Търся водопроводчик с опит да провери ВиК инсталацията да премахне някои тръби и да затапи или сложи нови и всичко свързано с водопроводната система Бюджет N/A лв. Разгледай заявката Стъклена Г-образна стена Добавена на: 13/05/2022 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: Повече от месец Стъклена Г-образна стена с плъзгащи се врати без да се допира в пода Бюджет N/A лв. Разгледай заявката Почти основен ремонт на апартамент Добавена на: 03/05/2022 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До месец Частичен ремонт - полагане на гипс картон на таван и външни стени. Шпакловка и изравняване на вътрешните стени. Бюджет 1000.00 лв. Разгледай заявката Тераса последен етаж Добавена на: 18/04/2022 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: Повече от месец Дължина 5м,широчина 3м,височина 3м.Покрив поликарбонат.Дължина бяла пвс дограма, една широчина пвс бяла дограма, една широчина бяла пвс дограма без прозорци.Два отварящи прозореца и една врата Бюджет N/A лв. Разгледай заявката Ремонт на кара таван, гредоред, Стара селска къща Добавена на: 29/03/2022 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До 3 дни Ремонт на каратаван на стара селска къща. Тавана е с гипсова мазилка, която не бихме искали да къртим цялата. На места се е надула и пропукала поради проблеми с покрива, който вече е ремонтиран. Общата площ на таваните е 50 кв.м.
Също така се нуждаем от специлисти, които биха прегледали гредореда между първия и втория етаж и реновирали. Къщата се намира в село Климент, до Карлово. В случай, че имате предложение за друг вид ремонт на таваните сме отворени за разговори. Може да бъде направен и оглед на място, но за да не си губим взаимно времето ще помолим преди това да ни изпратите ориентировъчна цена на ремонта-труд и материали, както и ориентировъчен срок за изпълнение.
Бюджет 1000.00 лв. Разгледай заявката
Стъклена Подвижна Врата Добавена на: 19/02/2022 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: Повече от месец Здравейте, бих искала да попитам дали изработвате и ако да за примерна цена и срок за стъклена плъзгаща се врата за разделяне на стая. Размерите за преградата са
Ширина-2.50м
Височина-2.20м
Бюджет N/A лв. Разгледай заявката
Лепене гранитогрес на стълбище 5 етажа Добавена на: 01/02/2022 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До месец Лепене на гранитогрес стълбище 5 етажа. Бюджет N/A лв. Разгледай заявката Кухня Добавена на: 29/01/2022 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: Повече от месец Интересува ме кухня по поръчка, за нов апартамент в София. инсталация е планирана за април Бюджет 10000.00 лв. Разгледай заявката Боядисване на апартамент Добавена на: 18/12/2021 Предложени оферти: 2 Стартиране на проекта: До 7 дни Апартаментът е с квадратура 100кв.м. В момента е боядисан с бял латекс и се нуждае от освежаване. Сътои се от хол, две спални и коридор, като идеята е холът и коридорът да останат с бял цвят, а другите две стаи да са с по два цвята (бял таван и цветни стени). Бюджет 500.00 лв. Разгледай заявката Монтаж на ламинат към хексагонални плочки Добавена на: 25/11/2021 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: Повече от месец Монтаж на ламиниран паркет с преход към шестоъгълни плочки. Интересувам се каква е цената? Бюджет 1.00 лв. Разгледай заявката Изграждане на част от стена със стъклени тухлички Добавена на: 25/10/2021 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До 3 дни Изграждане на част от стена със стъклени тухлички. Бюджет 500.00 лв. Разгледай заявката Преместване на кухня Добавена на: 23/10/2021 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: До 3 дни Здравейте,

Бихме искали да получим офера за преместване на кухня. По специално ни интересува създаване на ВиК инсталация. Каналът с водата е на отстояние 2-2,5 метра.
Бюджет N/A лв. Разгледай заявката
Ламинат към шестоъгълни плочки Добавена на: 30/09/2021 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: До 3 дни Търся майстор,който да нареди ламинат преминаващ към шестоъгълни плочки Бюджет 200.00 лв. Разгледай заявката Боядисване на 1 стая - до 10кв Добавена на: 10/09/2021 Предложени оферти: 2 Стартиране на проекта: До месец Търсим оферта за пребоядисване на стая до 10кв - само стените без таван, стените са със стар латекс, който се е напукал Бюджет N/A лв. Разгледай заявката

Блог

Елегантен и модерен дом с усещане за величие

Къща пример как съвременната архитектура и модернистично виждане могат да разчупят стандартите, като същевременно запазят традиционните форми. Построен в Съри, Англия, дизайнът на този дом е създаден така, че да улавя неповторими гледки както отвън, така и от вътре.

Прочети повече

Семейна рустик вила с неподправен чар

Дори и най-малките детайли правят един дом очарователен. Тази семейна вила го доказва с неподправената си хармония от естествени цветове и текстури, създаващи топлина и уют. В нейният рустик интериор доминира красотата на дървото, използвано за цялостната масивна структура на къщата, а всичко останало елегантно допълва и завършва цялостния вид.

Прочети повече

Избор на плочки при ремонт на банята

Когато планираме ремонт на банята, освен избора на мивка, шкафове, огледала, душ или душ кабина, вана и други аксесоари, едни от най-честите въпроси пред нас е избора на плочки. Те са “лицето” на банята и съществена част за нейната практичност и интериор.

Прочети повече