Заявки за работа от Builder.bg

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
боядисване на профили на остъклена тераса Добавена на: 08/08/2020 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: Повече от месец боядисване на профили на остъклена тераса/ терасата е на височина 2 метра на първия етаж/ Бюджет N/A лв. Разгледай заявката Армирана замазка Добавена на: 07/08/2020 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До 3 дни Втори етаж на къща с частичен гредоред. 23 кв м. е помещението, където душемето е извадено и има само хоризонтални дървени колони. Необходимо е да се подсилят колоните с метални профили и да си изгради под с арматурна замазка. Бюджет N/A лв. Разгледай заявката Направа на прозорец от стъклени тухли Добавена на: 03/08/2020 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До 7 дни Нужен ми е специалист за изграждане на прозорец от стъклени тухли в стена на баня.
Площ на прозореца - около 1 - 1.5 кв. м. За целта трябва да се разруши част от стената (тухла) и да се изгради прозореца като част от стената (няма да се отваря). Вероятно ще трябва да се сложи и армировка, за да не се компрометира здравината на стената. Прозорецът няма да е външен, а ще гледа към стая. Важно е да е естетически оформен, без да се вижда рамка, а само тухлите.
Бюджет 800.00 лв. Разгледай заявката
Шпакловане на стълбище в къща Добавена на: 28/07/2020 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: До 7 дни Стълбището има висок таван, високи стени. Една от стените да се довърши с гипсо-картон, а оостаналата част да се шпаклова с мрежа. Бюджет N/A лв. Разгледай заявката Остъкляване и на балкон Добавена на: 23/07/2020 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До 3 дни Балкон на последен етаж, с размери 330/140/85 см. със старо винкелно остъкляване.
Махане на старото остъкляване, измазване на ронеща се мазилка, остъкляване с изграждане на порив (последен етаж). Височина на остъклението 220/180 см.
Бюджет N/A лв. Разгледай заявката
Разширяване на кухня Добавена на: 19/07/2020 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До 2 седмици Панелен блок в Борово. Широк балкон (7м х 1,1 м). Половината от него е срещу кухнята.
1. Демонтаж на целия парапет.
2. Изграждане на външна стена с отвора за дограма, саниране, измазване отвътре - за половината от балкона, с подготовка за електроинсталация (1 контакт).
3. Обръщане на радиатора на топлофикация София на 90 градуса с цел разполагането му в новоизграденото пространство.
4. Инженерна преценка за възмъжността на частично или пълно премахване на съществуваща стена, разделяща кунхнята и балкона.
5. Изграждане на нов парапет на незастроената част на балкона с остъкляване на страничната му част.
Бюджет N/A лв. Разгледай заявката
Визуализация за маломерен тристаен апартамент - 70 квадрата Добавена на: 16/07/2020 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: Повече от месец Здравейте! Бих искала да визуализирам в 3D идеите ми за обзавеждането на маломерен тристаен апартамент. Апартамента ще е гонов към края на годината, но бих искала да съм наясно какви промени / размествания трябва да направя преди да стартирам с довършителните работи. Нямам представа какви са цените за подобен вид услуги и затова посочвам ориентировъчна цена.
Благодаря предварително!
Лилия
Бюджет 500.00 лв. Разгледай заявката
Обновяване на 2 и повече врати с касите,смяна на панти и брави Добавена на: 16/07/2020 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: Повече от месец Здравейте!
Бих желала да се обновят 2 и повече врати заедно с касите(дървени) , смяна на панти и брави в апартамент,както и тяхното боядисване.
Апартамента ,в който са тези врати се намира в гр.Пазарджик.Не съм посочила
бюджет ,защото мисля,че цената за труд трябва да се обсъди между страните.
Благодаря предварително на всички майстори,които отговорят на предложението!
Оставям e-mail за връзка:eli_tn1@abv.bg
Бюджет N/A лв. Разгледай заявката
Разширяване на кухня за сметка на част от балкона. Добавена на: 15/07/2020 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: До 7 дни Панелен блок в Борово. Широк балкон (7м х 1,1 м). Половината от него е срещу кухнята.
1. Демонтаж на целия парапет.
2. Изграждане на външна стена с отвора за дограма, саниране, измазване отвътре - за половината от балкона, с подготовка за електроинсталация (1 контакт).
3. Обръщане на радиатора на топлофикация София на 90 градуса с цел разполагането му в новоизграденото пространство.
4. Инженерна преценка за възмъжността на частично или пълно премахване на съществуваща стена, разделяща кунхнята и балкона.
5. Изграждане на нов парапет на незастроената част на балкона с остъкляване на страничната му част.
Бюджет N/A лв. Разгледай заявката
френски прозорци Добавена на: 14/07/2020 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: Повече от месец Здравейте,
Искам да ви попитам ориентировачно колко пари ще струва дограма с обща широчина 5м., която на 3-я метър завива на 90 градуса и има още 2м. на височина 2.5м.( тип френски прозорец ).
Бюджет 1500.00 лв. Разгледай заявката
подова настилка полиран бетон Добавена на: 07/07/2020 Предложени оферти: 1 Стартиране на проекта: До месец Моля за оферта за полран бетон, отливане и полиране в къща около 200кв.м.

за контакти:
mt@nvisionenergy.com
0877861719
Бюджет 99999999.99 лв. Разгледай заявката
Шпакловане на стени в ап. 40 кв.м. Добавена на: 06/07/2020 Предложени оферти: 4 Стартиране на проекта: До 7 дни Здравейте,

става въпрос за изравняване и фино шпакловане на стени около 60 км.м., обръщане на прозорци около 20-25 кв.м., изграждане на два куфара с гипс картон 0.35/0.35/2.50 м. , вграждане на ръбохранители около 10 л.м.
Моля за цени на труда и отделно за материалите, както и за колко дни ще се изпълни.
Бюджет N/A лв. Разгледай заявката
Френски прозорци Добавена на: 18/06/2020 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До месец Здравейте,

Пиша Ви по повод на френски прозорци. Размерите са 274см широчина и 203 височина. Става въпрос за прозорци на хол. Целта е да бъдат отваряеми за проветряване или внасяне на обемисти мебели. Преставата ми е за три общо три прозореца един до друг. Два от тях да бъдат изцяло от стъкло и без рамки с опция за отваряне, а третият да бъде разделен наполовина на широчина, така че да се получи прозорец от горната страна. Какви идеи бихте ми предложили?

С уважение,
Румен Стоичков

За контакти: stoichkov.rumen@abv.bg
Бюджет 1000.00 лв. Разгледай заявката
Поставяне на интериорен декоративен камък Добавена на: 16/06/2020 Предложени оферти: 2 Стартиране на проекта: До 3 дни Здравейте,
Моля за Вашата оферта и възможност за: поставяне на интериорен декоративен камък ( на плочи ) върху стена.
Стена около 10 кв + колона.
Също и поставяне на осветление ( тип лунички ) на таван посредством гипсокартон.
Поставяне на ключове и контакти.
Бюджет 1000.00 лв. Разгледай заявката
Запитване за оферта за водно подово отопление на газ за магазин Добавена на: 15/06/2020 Предложени оферти: 0 Стартиране на проекта: До месец Здравейте,
Запитването е следното : Купуваме магазин, който искаме да отопляваме с водно подово отопление. Сградата е нова, подът е на замазка, може да се монтира направо отгоре, под магазина са подземните гаражи на сградата, сградата ще бъде газифицирана.
Площта е около 50 кв.м., като част от тях ще бъдат покрити от шкафове и електроуреди.
Витрина има само от към едната страна - улицата, витрината ще е стъкло - 10-12 мм.
Височината на магазина е към 3 метра.
Моля за най-приблизителна оферта, както и предполагаеми разходи за отоплението месечно на газ ?

Благодаря за отделеното време !

Иван Желязков - тел. 0888703289
Бюджет N/A лв. Разгледай заявката

Блог

Елегантен и модерен дом с усещане за величие

Къща пример как съвременната архитектура и модернистично виждане могат да разчупят стандартите, като същевременно запазят традиционните форми. Построен в Съри, Англия, дизайнът на този дом е създаден така, че да улавя неповторими гледки както отвън, така и от вътре.

Прочети повече

Семейна рустик вила с неподправен чар

Дори и най-малките детайли правят един дом очарователен. Тази семейна вила го доказва с неподправената си хармония от естествени цветове и текстури, създаващи топлина и уют. В нейният рустик интериор доминира красотата на дървото, използвано за цялостната масивна структура на къщата, а всичко останало елегантно допълва и завършва цялостния вид.

Прочети повече

Избор на плочки при ремонт на банята

Когато планираме ремонт на банята, освен избора на мивка, шкафове, огледала, душ или душ кабина, вана и други аксесоари, едни от най-честите въпроси пред нас е избора на плочки. Те са “лицето” на банята и съществена част за нейната практичност и интериор.

Прочети повече