Елегантен и модерен дом с усещане за величие

Къща пример как съвременната архитектура и модернистично виждане могат да разчупят стандартите, като същевременно запазят традиционните форми. Построен в Съри, Англия, дизайнът на този дом е създаден така, че да улавя неповторими гледки както отвън, така и от вътре. Фасадата от естествен камък дава усещане за величие, разкривайки красотата на традиционните изчистени линии, заобиколени от природата.
 
модерен дом

модерен дом фасада

фасада естествен камък

луксозен имот

модерен дом на два етажа

фасада

фасада на модерен дом
Източник

Имотът, с обща големина от 5 акра, включва елегантно оформени градини и зелени площи, както и самата къща, разполагаща с 2000 кв.м. жилищно пространство. То е разпределено на два надземни и един подземен етаж, като всички пространства са били проектирани с визия за наслада на сетивата. Големите, модерни и отворени помещения дават усещане за лукс и величие, а огромните френски прозорци осигуряват невероятна гледка от всяка дочка на дома. 
 
кухня

камина

коридор

антре
 
В цялото приземното ниво са разположени общите помещения като всекидневна, кухня и трапезария. Подобаващо за модерната визия на къщата, те не са разделени по традиционен начин, а чрез разчупената архитектура, позволяваща визуалното им зониране. Освен изчистеният и минималистичен интериор,  впечатление правят и огромните френски прозорци, разкриващи невероятната заобикаляща гледка.    

стълбище

модерен коридор

модерна спалня
Източник
 
Очаквано, пространствата на втория етаж са предвидени за красиви и ергономични спални и огромни луксозни бани. Тук нищо не отстъпва по дизайн, като модернизма, премиум материалите и изчистените линии са отново на показ, вдъхващи хармоничност и лекота.

луксозна баня

модерна баня

модерен бар

 
Истинската изненада се крие в подземния етаж, където са разположени винарна, закрит басейн и частен кино салон. Какво по-модерно от това? 

винарна

басейн в дома

кино салон в дома

луксозен дом през нощта

модерен дом през нощта

 
Резултатът е елегантен и модерен дом, внимателно замислен, проектиран и създаден, за да отговори на индивидуалните виждания и желания на своя собственик. Ако и Вие искате да изградите дома на мечтите си или планирате освежаване или ремонт, ние от Builder.bg ще Ви помогнем. Опишете ни вашият проект от тук и получете конкурентни оферти за изпълнение от майстори, строители и фирми от цялата страна.

къща
Източник

Назад

Още статии от блога

Ретро стил с модерни елементи
Магията на интериорните 3D панели
20 перфектни цветови комбинации, които ще направят дома ви великолепен